Proclaimer

Webarchief, toegankelijkheid en de website in een andere taal.

Wij doen er alles aan om complete en actuele informatie te verstrekken op deze website. Wilt u suggesties of verbeteringen aandragen? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Webarchief

Wilt u weten of in het verleden een bepaalde tekst of document online heeft gestaan? Zoekt u informatie die nu niet meer op onze website staat, maar mogelijk op een eerdere datum wel? Neemt u dan een kijkje in ons webarchief.

Toegankelijkheid

We besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid op onze website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Lees voor meer informatie onze toegankelijkheidsverklaring.

Voorleesfunctie

Wij bieden geen standaard voorleesfunctie aan op onze website. Bezoekers met een visuele beperking hebben hier vaak eigen middelen voor. Daarnaast zijn er veel gratis voorleesfuncties, zoals standaard functies op iPhone/ iPad, Read aloud voor Google Chrome browsers of Verteller van Windows 10.

Vertaling | Translation | Ubersetzung

Voor vertaling van de website naar het Engels of een andere taal, kunt u gebruikmaken van Google Translate.

You can use Google Translate, if you want to translate these webpages into English or another language.

Für Übersetzung unserer Website ins Deutsch oder eine andere Sprache, benutzen Sie bitte Google Translate.

Melden van kwetsbaarheden / Responsible disclosure / Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD)

We vinden (digitale) veiligheid belangrijk. Heeft u een kwetsbaarheid gezien of gevonden? Meld het! Bekijk de procedure: Coordinated Vulnerability Disclosure.