Wasbare luiers leasen

Heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Als inwoner van onze gemeente kunt u wasbare luiers leasen bij BambooBaby met € 5,00 korting.

Keuze uit 3 pakketten

  • New Born € 25,00 (in plaats van € 30,00)
  • One Size € 25,00 (in plaats van € 30,00)
  • Pakket op maat € 35,00 (in plaats van € 40.00)

Een luierpakket bevat 25 tot 30 wasbare luiers, 2 waszakken en een folder met uitleg over de luiers en een wasinstructie. Drie keer per jaar kunnen de ouders de samenstelling van hun pakket kosteloos wijzigen. De lease-regeling is per maand opzegbaar.

Gratis luierconsulent

Tijdens de looptijd van het abonnement heeft u individuele begeleiding bij het gebruik van luiers. De huurperiode start altijd met een consulent om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Aanmelden

Aanmelden kan op www.bamboobaby.nl. Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op met Caroline Beelen van BambooBaby: info@bamboobaby.nl of bel 06 11 40 47 45.

Succesvolle proef

In 2017 deden 15 Rhedense gezinnen mee aan een proef. Ze gebruikten in een periode van 2,5 maand alleen wasbare luiers. Die lijken in niets op de witte katoenen luiers die de baby's vroeger omkregen. Integendeel. Ze hebben leuke designs en zijn vrolijk gekleurd. Het overgrote deel van de gezinnen was zo enthousiast dat ze na afloop definitief overstapten op wasbare luiers.