Energiecoach

De energiecoach helpt u gratis om stap voor stap meer grip te krijgen op de energierekening. Naast persoonlijk advies helpt de coach u bij het plaatsen van gratis energiebesparende producten thuis.

Wat doet een energiecoach?

De energiecoach helpt u gratis om stap voor stap meer grip te krijgen op de energierekening. Naast persoonlijk advies helpt de coach u bij het plaatsen van gratis energiebesparende producten thuis. Hij geeft tips over hoe u nog meer kunt besparen, bijvoorbeeld of u recht heeft op een nieuw witgoedapparaat, zoals een wasmachine of koelkast. Zo gaat uw energieverbruik omlaag en dat scheelt op de energierekening. Gemiddeld besparen gezinnen op deze manier honderden euro's per jaar.

Wanneer kan ik een gesprek aanvragen met een energiecoach?

U bent in het bezit van een Gelre pas en/of in de schuldhulpverlening zit of  recht heeft op energietoeslag (150% van het minimumloon verdiend).

Hoe vraag ik een gesprek aan?

Kan ik ook werken als energiecoach?

U kunt zich momenteel niet aanmelden als energiecoach vanwege een vacaturestop.

Ik kom niet in aanmerking voor een energiecoach. Wat nu?

Met een gratis Woning Energie Scan krijgt u een onafhankelijke energiecoach op bezoek die uw woning inspecteert en adviseert welke energiemaatregelen voor uw persoonlijke situatie geschikt zijn.