Trouwambtenaren

Gefeliciteerd en leuk dat jullie in onze gemeente trouwen! Als het goed is hebben jullie bij ons al een melding van jullie voorgenomen huwelijk doorgegeven. Jullie huwelijk wordt voltrokken door 1 van onze professionele trouwambtenaren, hieronder stellen zij zich voor. Jullie trouwambtenaar zal er op basis van jullie wensen voor zorgen dat jullie huwelijksceremonie iets bijzonders wordt!

De trouwambtenaar

Aan de hand van jullie trouwdatum, vertellen wij welke trouwambtenaar jullie huwelijk voltrekt. Jullie krijgen haar contactgegevens zodat jullie een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek.

Trouwambtenaar Caroline DoumaCaroline Douma

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand te zijn, omdat ieder bruidspaar hun trouwdag op een eigen manier viert en ik als trouwambtenaar een bijdrage mag leveren aan dit hele speciale feestje. Als trouwambtenaar voel ik mij deelgenoot van deze speciale dag en het geeft mij heel veel voldoening hier wat moois van te maken.
Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: Mijn uitdaging is altijd de informatie uit het voorgesprek te vertalen naar een speech die past bij een huwelijksceremonie, waarbij er gelachen mag worden en een traan mag worden weggepinkt. Maar het moet vooral een verhaal zijn dat een goed en blij gevoel achterlaat.

 

 

 

 

Ingrid Ebens-Luijk Ingrid Ebens

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand te zijn, omdat ik een bijdrage mag leveren aan een heel speciaal moment in jullie leven met een ceremonie om nooit te vergeten! Ik ben er om het ja-woord een gouden randje te geven. Daarom kom ik graag langs om je beter te leren kennen, zodat ik straks een sprankelend verhaal over jullie verbinding kan vertellen.
Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: Omdat ik uiterst persoonlijk maar vooral ook luchtig en met humor woorden geef aan jullie liefdesverhaal waardoor het een feest van herkenning wordt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en wens jullie alvast heel veel plezier met de voorbereidingen op deze dag!

 

 

Trouwambtenaar Barbara KnapBarbara Knap

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand te zijn omdat ik zo een kleine bijdrage mag leveren op een heel speciale dag. Ik vind fijn om anderen in het zonnetje te zetten en jullie verhaal mooi te verwoorden. Samen bedenken we een mooie ceremonie op deze feestelijke dag waar zowel het bruidspaar als de gasten met veel plezier op terug kunnen kijken.

Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: ik denk graag mee om  een leuke originele vorm voor de ceremonie te vinden. Ik ben creatief en hou van originele ideeën. Samen kunnen we tot een ceremonie komen die goed bij jullie past. Er is meer mogelijk dan je denkt! In het voorgesprek hoor ik graag jullie verhaal, wensen en ideeën en dan maak ik er een toepasselijke speech van waarin jullie je zullen herkennen. Er mag zeker gelachen worden, maar ook een serieuze noot hoeven we niet uit de weg te gaan. Met elkaar maken we er wat moois van.

 

Trouwambtenaar Nienke PolNienke Pol

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand te zijn, omdat ik het een eer vind om het te mogen doen. Er is namelijk niets mooier dan een geslaagde ceremonie waar natuurlijk het bruidspaar, maar ook zeker de andere gasten met plezier op terugkijken.
Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: Mijn insteek is altijd, dat het bruidspaar bepaalt hoe de ceremonie verloopt. Het is namelijk jullie dag en hoewel het maar een uurtje is tijdens een lang en feestelijk evenement, is het wel het belangrijkste uur van jullie huwelijksdag. Vanaf dat moment zijn jullie een ‘echt’ paar! Mijn motto is: trouwen is leuk. Met andere woorden, natuurlijk is het een serieuze aangelegenheid, maar wel een plezierige. Dus geen zwaarmoedigheid en geen belerende woorden. Kortom; Trouwen Met Plezier!

 

 

Trouwambtenaar Christa Schooltink BrinkmanChrista Schooltink-Brinkman

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand te zijn, omdat het een eer is om een bijdrage te leveren aan één van de mooiste momenten in een mens zijn leven. Het geeft mij voldoening om de gevoelens van een bruidspaar te kunnen vertolken in een toespraak waarin het bruidspaar zich herkent. Oorspronkelijk ben ik bloembindster en heb vele bruidsboeketten gemaakt. De overeenkomst tussen BABS en bloembindster is deze; Bij beide staan de wensen van het bruidspaar centraal.
Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: omdat ik samen met jullie ervoor ga zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “ jullie” wordt. Tijdens een voorgesprek probeer ik een zo compleet mogelijk beeld van jullie te krijgen om zo een, op maat, geschreven toespraak te kunnen samenstellen. Met mijn spontane en enthousiaste karakter draag ik  graag bij aan jullie dag.

 

 

Maike van ZellingenTrouwambtenaar Maike van Zellingen

Ik vind het bijzonder om buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te zijn omdat ik in sprookjes geloof. De woorden ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ zou ik elke dag wel uit willen spreken. Jullie dag tot een sprookje maken is mijn missie als trouwambtenaar. Ieder met zijn wensen en eigen verhaal. Ik hoor graag jullie verhaal om hem om te toveren tot sprookje. Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: een lach, een traan, een mooi verhaal. Door vooraf contact te leggen met jullie, zoek ik jullie verhaal en schrijf ik jullie sprookje. Alleen jullie zijn degene die het tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ kunnen maken en die reis zijn jullie al eerder begonnen. Ik stap in tijdens jullie reis om de volgende bestemming te zoeken. Het enige wat jullie mee moeten nemen zijn de ringen, een ja en een kus, de reis kan beginnen!

 

 

Andere trouwambtenaarEigen gekozen trouwambtenaar bij huwelijksceremonie

Willen jullie getrouwd worden door iemand anders? Dat kan alleen als deze persoon al een benoemd en beëdigd trouwambtenaar is bij een andere gemeente. Wij benoemen deze trouwambtenaar dan voor 1 dag in onze gemeente. Bij de ceremonie is nog wel een trouwambtenaar uit onze gemeente aanwezig.
Getrouwd worden door iemand die geen benoemd en beëdigd  trouwambtenaar is, is dus niet mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk dat voor of na de huwelijksvoltrekking een familielid of andere naaste een speech houdt.

Kosten

De benoeming van de trouwambtenaar voor 1 dag kost € 106,00. Daarnaast betalen jullie de gebruikelijke huwelijksleges. Hou er rekening mee dat een trouwambtenaar die jullie zelf inhuren ook kosten rekent.