Trouwambtenaren

Gefeliciteerd en leuk dat jullie in onze gemeente trouwen! Als het goed is hebben jullie bij ons al een melding van jullie voorgenomen huwelijk doorgegeven. Jullie huwelijk wordt voltrokken door 1 van onze professionele trouwambtenaren, hieronder stellen zij zich voor. Jullie trouwambtenaar zal er op basis van jullie wensen voor zorgen dat jullie huwelijksceremonie iets bijzonders wordt!

De trouwambtenaar

Aan de hand van jullie trouwdatum, vertellen wij welke trouwambtenaar jullie huwelijk voltrekt. Jullie krijgen haar contactgegevens zodat jullie een afspraak kunnen maken voor een kennismakingsgesprek.

Trouwambtenaar Caroline DoumaCaroline Douma

Wil je op een informele en warme manier invulling geven aan je ceremonie? Dan maak ik dat als jullie trouwambtenaar waar. Ik ben creatief en scherpzinnig met een flinke dosis humor. Als trouwambtenaar voel ik mij deelgenoot van jullie ceremonie en het geeft mij veel voldoening om van deze speciale dag een mooi feestje te maken.
Ik neem ruim de tijd tijdens het voorgesprek om alle relevante gebeurtenissen uit jullie leven te bevragen. Mijn uitdaging is dan ook om de informatie uit het interview te vertalen naar een speech die past bij een huwelijksceremonie, maar waarbij er wel gelachen mag worden en ook een traan mag worden weggepinkt. Ook vind ik het belangrijk dat jullie gasten zich welkom voelen. De sfeer in de groep weet ik goed aan te voelen en daarop flexibel te reageren, mede door mijn lange ervaring als docent marketingcommunicatie.
Jullie ceremonie is een feestje en mijn speech voor jullie moet vooral een goed en blij gevoel achterlaten.

 

Ingrid Ebens-Luijk Ingrid Ebens

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Wat leuk dat jullie dat op een van de sfeervolle locaties in de gemeente Rheden gaan doen. Je hebt je liefde gevonden maar wilt dit nu gaan delen met iedereen die je lief is!
En nu ben je op zoek naar een trouwambtenaar die precies de juiste woorden vindt en kleur geeft aan jullie huwelijksceremonie. Het is tenslotte het officiële en romantische hoogtepunt van jullie trouwdag!
Hoe doe ik dat? Voor mij is het een uitdaging om de ceremonie iets extra’s mee te geven. Daarom wil ik jullie beter leren kennen zodat ik straks een sprankelend verhaal over jullie verbinding kan vertellen. Dat doe ik uiterst persoonlijk, met humor en diepgang, informeel maar stijlvol en puur. De boeiende en persoonlijke gesprekken maken het dan ook iedere keer weer bijzonder voor mij om een huwelijk te mogen voltrekken. Heb ik je interesse gewekt? Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en wens je alvast veel plezier met de voorbereidingen op jullie dag!

 

Trouwambtenaar Barbara KnapBarbara Knap

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vind ik het bijzonder om een kleine bijdrage te leveren op een heel speciale dag.
Ik vind fijn om anderen in het zonnetje te zetten en jullie verhaal mooi te verwoorden. Samen bedenken we een mooie ceremonie op deze feestelijke dag waar zowel het bruidspaar als de gasten met veel plezier op terug kunnen kijken.

Ik denk graag mee om een leuke originele vorm voor de ceremonie te vinden. Ik ben creatief en hou van originele ideeën. Samen kunnen we tot een ceremonie komen die goed bij jullie past. Er is meer mogelijk dan je denkt! In het voorgesprek hoor ik graag jullie verhaal, wensen en ideeën en dan maak ik er een toepasselijke speech van waarin jullie je zullen herkennen. Er mag zeker gelachen worden, maar ook een serieuze noot hoeven we niet uit de weg te gaan. Met elkaar maken we er wat moois van.

 

 

Trouwambtenaar Nienke PolNienke Pol

Mijn naam is Nienke Pol en van oorsprong kom ik uit de journalistiek. Schrijven is mijn passie, ik ben een verhalenverteller. Inmiddels ben ik al heel wat jaren actief als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Bibberend begonnen in de gemeente Rheden in 2003. Nu een stuk relaxter in daarbij nog 3 gemeenten. Ik trouw dus veel en graag en mijn motto is: Trouwen is leuk! Met andere woorden, natuurlijk is het een serieuze aangelegenheid, maar wel een plezierige. Dus geen zwaarmoedigheid en geen belerende woorden. Een ceremonie gaat om emotie en wat mij betreft is humor ook een emotie. Er mag gelachen worden. Ik ben pas tevreden als bruidspaar en gasten geraakt worden maar vooral er met plezier aan terug blijven denken. Ik nodig jullie van harte uit voor een persoonlijke ontmoeting bij mij aan de keukentafel om jullie wensen vorm te geven.

 

 

Trouwambtenaar Christa Schooltink BrinkmanChrista Schooltink-Brinkman

Ik vind het bijzonder om Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te zijn omdat het mijn passie is om een plechtigheid te creëren die helemaal naar jullie wens is. Luchtig met een lach en plechtig als het op z'n plaats is. Ik stel mij zo flexibel mogelijk op. Hebben jullie eigen ideeën? Ik ga daar graag in mee en samen met jullie wordt het een onvergetelijke plechtigheid waar zowel jullie als jullie gasten van genieten.
Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat de plechtigheid helemaal van “jullie” wordt en waar jullie met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Tijdens een persoonlijke ontmoeting neem ik de tijd om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Op die manier kan ik jullie unieke verhaal vertalen naar een pakkende en treffende toespraak waarbij ik zorg voor een warme, intieme en informele sfeer met een mooie balans tussen humor en serieus. Met mijn spontane en enthousiaste karakter draag ik graag bij aan jullie dag. Ik wens jullie veel plezier met de voorbereidingen van jullie dag en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

 

Maike van ZellingenTrouwambtenaar Maike van Zellingen

Ik vind het bijzonder om buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te zijn omdat ik in sprookjes geloof. De woorden ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ zou ik elke dag wel uit willen spreken. Jullie dag tot een sprookje maken is mijn missie als trouwambtenaar. Ieder met zijn wensen en eigen verhaal. Ik hoor graag jullie verhaal om hem om te toveren tot sprookje. Waarom ik jullie ceremonie bijzonder maak: een lach, een traan, een mooi verhaal. Door vooraf contact te leggen met jullie, zoek ik jullie verhaal en schrijf ik jullie sprookje. Alleen jullie zijn degene die het tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ kunnen maken en die reis zijn jullie al eerder begonnen. Ik stap in tijdens jullie reis om de volgende bestemming te zoeken. Het enige wat jullie mee moeten nemen zijn de ringen, een ja en een kus, de reis kan beginnen!

 

 

Andere trouwambtenaarEigen gekozen trouwambtenaar bij huwelijksceremonie

Willen jullie getrouwd worden door iemand anders? Dat kan alleen als deze persoon al een benoemd en beëdigd trouwambtenaar is bij een andere gemeente. Wij benoemen deze trouwambtenaar dan voor 1 dag in onze gemeente. Bij de ceremonie is nog wel een trouwambtenaar uit onze gemeente aanwezig.
Getrouwd worden door iemand die geen benoemd en beëdigd  trouwambtenaar is, is dus niet mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk dat voor of na de huwelijksvoltrekking een familielid of andere naaste een speech houdt.

Kosten

De benoeming van de trouwambtenaar voor 1 dag kost € 106,00. Daarnaast betalen jullie de gebruikelijke huwelijksleges. Hou er rekening mee dat een trouwambtenaar die jullie zelf inhuren ook kosten rekent.