Melding doen

Direct regelen via Fixi

Is er iets kapot in uw omgeving? Of heeft u ergens last van? Meld het ons meteen! Of het nu gaat om een kapotte lantaarnpaal, losliggende stoeptegel, zwerfvuil, hondenpoep of parkeeroverlast, wij horen het graag van u. Nadat u de melding hebt gedaan, kunt u de voortgang zelf checken in Fixi.

Let op: Wanneer u een melding doet van een kapotte lantaarnpaal selecteer dan het mastnummer. Dit doet u door op de zwarte stip te klikken in de kaart. De zwarte stip is de lantaarnpaal waarover u de melding doet.

Hoe kunt u een melding doen?

Spoedgevallen

Gevaarlijke situaties willen wij graag zo snel mogelijk verhelpen. Neem in dat geval direct telefonisch contact met ons op. Buiten kantoortijden kunt u hiervoor terecht bij de politie, (0900) 88 44.

Verstoppingen in of overstromingen van het gemeentelijke riool kunt u buiten kantoortijden melden bij Van der Velden Rioleringsbeheer, (026) 32 15 316.

Zwerfvuil, afvalbak, groenstrookjes en oevers

Wilt u als inwoner graag een steentje bijdragen? Dat kan onder andere door een afvalbak, hondenpoepbak, stukje oever of een stukje openbaar groen te adopteren. Op deze manier zorgen we samen voor een fijne leefomgeving.

Straatverlichting langs provinciale wegen (N-wegen)

Meldingen van kapotte straatverlichting langs N-wegen (provinciale wegen), kunt u rechtstreeks melden bij de Provincie Gelderland via (026) 359 99 99.

Overlast door bedrijven

Heeft u geluidsoverlast of luchtverontreiniging door bedrijven? Meld dit dan:

Overlast door bomen

Ervaart u overlast vanwege de bomen in uw straat of buurt? Meer informatie over de belangrijkste oorzaken van overlast én wat wij eraan doen om deze overlast te voorkomen en te bestrijden lees u hier.

Overlast door dieren

Heeft u last van ongedierte? Op onze pagina over ongedierte vindt u tips en verwijzen we u naar de juiste plekken. Meer informatie over de eikeprocessierups en de bestrijding daarvan leest u hier.

Het Meldpunt Fouten in Overheidregistraties (MFO)

Om u goed van dienst te kunnen zijn, gebruiken veel overheidsorganisaties uw gegevens. Het gaat om gegevens van burgers, bedrijven en bijvoorbeeld gebouwen. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen. Staat er toch een fout in een registratie? Dan moet deze snel worden hersteld. Het nieuwe Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties kan hierbij helpen.