Side-events in Velp, Rozendaal en Rheden

Naast de wedstrijd is er van alles te beleven aan het parkoers. Ook in de weken rondom het NK vinden side-events plaats.

Velp

Op De Overtuin in Velp kunnen kinderen hun eigen fiets pimpen, stunten met stepjes, skaten en crossen op an alles op wieltjes. De lokale horeca op De Overtuin en in de Hoofdstraat zorgen samen voor een waar Wielrenercafé, daar kunt u terecht voor een gezellig hapje en drankje.

Rozendaal

In Rozendaal kunt u bij Hotel Meneer Pos de strijd aan op de rollerbank met ondertussen genieten van livemuziek van de Koninklijke Rozendaalsche Kapel en een DJ. In de Rozendaalselaan kunnen kinderen zich uitleven op een parkoers voor alle wielersoorten.

Rheden

In Rheden ziet u de start van de beklimming aan de Schietbergseweg, met restaurant Houtplaats als prachtig kijkpunt en plek voor een hapje/drankje. Bij de rotonde is er een fietsparkoers en muziek van een fiets-DJ.

Side-events rondom het NK Wielrennen

Ook in de weken rondom het NK vinden side-events plaats. Zo toert een mobiele Pumptrack door onze gemeente. Sport in Rheden organiseert in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland de actie ‘Voor iedereen een fiets’, bedoeld voor gezinnen met minder financiële mogelijkheden.

Bekijk een overzicht van alle side-events