Aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ

Eind februari ontvangen inwoners en ondernemers de aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking.

Betalen in termijnen

Wilt u de aanslag in termijnen betalen? Dat kan door automatische incasso aan te vragen. We schrijven het bedrag dan in 8 termijnen af.

Uitstel van betaling voor ondernemers

Door de coronacrisis, is het voor ondernemers mogelijk om uitstel van betaling voor de gemeentelijke belastingen aan te vragen voor de aanslag van 2020 en 2021. U krijgt dan tot 31 juli 2024 uitstel van betaling. Voor toeristische ondernemers is het mogelijk om uitstel van betaling aan te vragen voor de toeristenbelasting van 2019. Vraag uitstel van betaling aan via de digitale belastingbalie.

Op deze website leest u meer informatie. Onder andere over hoe u:

Vragen?

Heeft u vragen over uw aanslag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Wilt u liever telefonisch contact? Dan kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur bellen met (026) 49 76 911 (blijf aan de lijn een maak geen keuze in het keuzemenu). Houdt u rekening met een langere wachttijd.

De Connectie

De Connectie is de partner in bedrijfsvoering voor de gemeenten Renkum, Rheden en Arnhem. De Connectie verstuurt namens de gemeente de aanslagen gemeentelijke belastingen en zorgt voor de inning van de belastingen.