Gemeentelijke dienstverlening

Vanwege het coronavirus gaan veel zaken anders dan normaal. Toch proberen we inwoners zo goed mogelijk te helpen. De dienstverlening is wel aangepast en we vragen inwoners zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Regel het online

Veel zaken kunt u direct online regelen. Bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel. Voor alle andere zaken kunt u online een afspraak maken.

Openingstijden gemeentehuis en servicecentra

• Bekijk de actuele openingstijden.
  • Voor het aanvragen van een document, maakt u vooraf een afspraak. Afhalen kan zonder afspraak.
  • Betalen doet u bij de aanvraag van een product. Graag met pin te betalen.
  • Kom alleen als het nodig is, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of id-kaart.

Sociaal Meldpunt

Alle meldingen worden weer aangenomen. Urgente meldingen hebben uiteraard voorrang. Bekijk de openingstijden van het Sociaal Meldpunt.

Regelingen voor sport- en beweegaanbieders

We volgen de landelijke richtlijnen. Meer informatie over wijzigingen met betrekking tot sporten leest u op de website van Sportbedrijf Rheden.

Raadsvergaderingen

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn digitaal. Deze vergaderingen zijn live te volgen.