Onze locaties en dienstverlening tijdens Corona

Lees alles over de aanpassingen in onze gemeentelijke dienstverlening tijdens de coronatijd.

Openingstijden gemeentehuis en servicecentra

• Bekijk de actuele openingstijden.
  • Voor het aanvragen van een document, maakt u vooraf een afspraak. Afhalen kan zonder afspraak.
  • Als u ons bezoekt dan verzoeken we u dringend om een mondkapje te dragen.
  • Het servicecentrum in Velp is gesloten. De Rabobank, waar het servicecentrum bij in zit, blijft voorlopig gesloten. We hebben nog geen duidelijkheid wanneer het servicecentrum Velp weer open gaat.

Betaal met pin en kom alleen als het nodig is

• Betalen doet u bij de aanvraag van een product. Graag met pin te betalen.
  • Kom alleen als het nodig is, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of id-kaart.
  • Is uw rijbewijs verlopen tussen 1 februari 2020 en 1 december 2020? Dan mag u langer blijven rijden na de verlopen datum.

Regel het online

Veel informatie vindt u op onze website en het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een akte kan eenvoudig online. Voor vragen kunt u ons bellen, of stuur ons een bericht sturen via het contactformulier.

Bereikbaarheid telefonie

Heeft u een vraag, bel ons, of stuur ons een bericht sturen via het contactformulier. Bekijk wanneer we bereikbaar zijn.

Afval

Inzamelschema oud papier

Er is een gewijzigd inzamelschema voor oud papier. Deze geldt in ieder geval tot en met december.

Sociaal Meldpunt

• Alle meldingen worden weer aangenomen. Urgente meldingen hebben uiteraard voorrang. Bekijk de openingstijden van het Sociaal Meldpunt.
  • (Video)bellen blijft het voorkeurskanaal om contact te hebben met inwoners.
  • Bij urgente gevallen voeren we het gesprek face-to-face:
    • De spreekkamers op het gemeentehuis zijn ingericht om op een verantwoorde manier gesprekken te voeren.
    • Als het echt niet anders kan, komen onze medewerkers op huisbezoek. Ze werken volgens een protocol en houden voldoende afstand.

Raadsvergaderingen

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn digitaal. Deze vergaderingen zijn live te volgen.