Onze locaties en dienstverlening tijdens Corona

Lees alles over de aanpassingen in onze gemeentelijke dienstverlening tijdens de coronatijd.

Openingstijden gemeentehuis en servicecentra

• Bekijk de actuele openingstijden.
  • Voor het aanvragen van een document, maakt u vooraf een afspraak. Afhalen kan zonder afspraak.
  • Als u ons bezoekt dan is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • De servicecentra in Velp en Dieren zijn voorlopig gesloten.
  • Betalen doet u bij de aanvraag van een product. Graag met pin te betalen.
  • Kom alleen als het nodig is, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort of id-kaart.

Regel het online

Veel informatie vindt u op onze website en het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een akte kan eenvoudig online. Voor vragen kunt u ons bellen, of stuur ons een bericht sturen via het contactformulier.

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u een vraag, bel ons, bekijk wanneer we bereikbaar zijn. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

Afval

Inzamelschema oud papier

Er is een gewijzigd inzamelschema voor oud papier. Deze geldt in ieder geval toten met februari 2021.

Sociaal Meldpunt

• Alle meldingen worden weer aangenomen. Urgente meldingen hebben uiteraard voorrang. Bekijk de openingstijden van het Sociaal Meldpunt.
  • (Video)bellen blijft het voorkeurskanaal om contact te hebben met inwoners.
  • Bij urgente gevallen voeren we het gesprek face-to-face:
    • De spreekkamers op het gemeentehuis zijn ingericht om op een verantwoorde manier gesprekken te voeren.
    • Als het echt niet anders kan, komen onze medewerkers op huisbezoek. Ze werken volgens een protocol en houden voldoende afstand.

Raadsvergaderingen

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn digitaal. Deze vergaderingen zijn live te volgen.