Burgerzaken gaat verhuizen

In 2024 krijgen we een nieuw gemeentehuis, wegens sloopwerkzaamheden gaat het gemeentehuis sluiten. Dat betekent dat burgerzaken voor de komende 3 jaar verhuist naar een andere locatie.

Nieuwe locatie(s) burgerzaken

De afdeling burgerzaken verhuist per 15 juni naar Servicecentrum Velp, De Overtuin 6 in Velp. Hier kunt u terecht op de volgende tijden:

• Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur

Vanaf september opent ook het Servicecentrum Dieren. Op de momenten dat servicecentrum Dieren is geopend is, is De Overtuin in Velp gesloten. Meer informatie hierover volgt na de zomervakantie.

Gemeentehuis De Steeg blijft geopend tot 1 december 2021

Van 15 juni tot en met 1 december 2021 is gemeentehuis De Steeg nog geopend voor:

• Klanten van werk en inkomen
  • Bezoek (ambtelijk en bestuur)
  • Het afhalen en betalen van een Green Bag
  • Goederenontvangst

Bekijk onze webpagina voor de meest actuele openingstijden.

Coronaregels

De coronaregels blijven gelden. Als u één van onze locaties bezoekt, dan houdt u 1,5 meter afstand en draagt u een mondkapje.