Doe mee: Duurzame Huizenroute

Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Ook inwoners van gemeente Rheden doen mee aan de Duurzame Huizen Route.

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om een goede keuze te kunnen maken voor hun woning. Een goed voorbeeld helpt daarbij.

Meld u aan en doe mee!

Heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel net als 1.400 anderen uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl.

Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Of het nu gaat om de isolatie van uw spouwmuur, vervanging van de beglazing, zonnepanelen of een warmtepomp. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Meer informatie www.duurzamehuizenroute.nl