Fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden”

Van welke plek in de gemeente Rheden gaat jouw hart sneller kloppen? Doe mee met de fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden” en stuur de foto van jouw mooiste plekje vóór 1 maart naar verliefd@rheden.nl.

Wat gaan jullie met de foto doen?

Na 1 maart worden de ingezonden foto’s beoordeeld op originaliteit, kwaliteit en herkenbaarheid van de locatie. De mooiste foto’s komen in oktober te hangen op een tentoonstelling over het 450-jarig bestaan van Rheden.

Hoe doe ik mee?

Stuur uw foto naar verliefd@rheden.nl. Schrijf in de e-mail ook uw naam, adres en telefoonnummer.

Wat zijn de voorwaarden van de wedstrijd?

Als je meedoet ga je akkoord met deze actievoorwaarden, waaronder de AVG en privacyrichtlijnen:
  • Alle inwoners van de gemeente Rheden kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd.
  • De fotografen geven, door deelname aan de wedstrijd, toestemming om de foto rechtenvrij in onze gemeentelijke uitingen te kunnen gebruiken. De naam van de fotograaf wordt daarbij altijd vermeld.
  • De foto moet in onze gemeente gemaakt zijn.
  • De foto moet van een goede kwaliteit zijn zodat we deze ook voor andere doeleinden kunnen gebruiken (minstens 2MB).
  • De winnaar krijgt persoonlijk bericht of hij/zij gewonnen heeft.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De fotowedstrijd loopt van 17 januari tot 1 maart 2023.