Gebiedsconferentie Buitengebied

Hoe ziet het buitengebied er straks uit? Wilt u (opnieuw) meepraten? Kom dan naar de gebiedsconferentie op donderdag 15 november van 19.30 tot 22.00 uur in Landgoed Hotel Avegoor.

Vorig jaar vroegen we inwoners mee te praten over de toekomst van het buitengebied van de gemeente Rheden. Met die opbrengst gaan we nu verder.

Samen met belanghebbenden stellen we een omgevingsvisie op om voor de komende 10 tot 15 jaar vast te leggen wat we willen in het buitengebied. Het gaat om alle elementen om ons heen: water, landschap, natuur, wegen, erfgoed en milieu, maar ook minder zichtbare zoals gezondheid. Met deze visie beoordelen we straks welke initiatieven passend zijn.

Terugblik

Vorig jaar hebben we aan inwoners, ondernemers en organisaties gevraagd welke onderwerpen zij belangrijk vinden voor het buitengebied. We vroegen hen welke kansen ze zien en welke zorgen er zijn. We spraken met 70 inwoners en ontvingen ruim 1.300 stemmen op een internetpeiling. De opbrengst hieruit hebben we verwerkt in hoofdlijnen voor een concept omgevingsvisie Buitengebied.

Wilt u meepraten?

We willen opnieuw met belangstellenden in gesprek tijdens de 2e gebiedsconferentie Buitengebied. We vertellen u hoe de visie er op hoofdlijnen uit ziet en willen graag met u verder praten over wat u belangrijk vindt.

Waar en wanneer

De gebiedsconferentie is op donderdag 15 november 2018 van 19.30 tot 22.00 uur in Landgoed Hotel Avegoor, Zutphensestraatweg 2, 6955 AG Ellecom. Op www.landgoedavegoor.nl/nl/contact vindt u een routebeschrijving en informatie over parkeergelegenheid.

Aanmelden

U kunt zich tot dinsdag 13 november 2018. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar omgevingsvisiebuitengebied@rheden.nl.