Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

In de krant krijgt u praktische tips en adviezen voor als u bijvoorbeeld door de coronacrisis minder inkomen heeft. U leest er waar u terecht kunt voor hulp bij geldproblemen of geldzorgen en u vindt er een overzicht van alle regelingen die er zijn als het financieel tegenzit. De Geldkrant (PDF, 6,48 Mb) zit bij de Regiobode van week 28 en is hier ook online bekijken.

Wethouder Armoede, Minimabeleid en Schulden Gea Hofstede: “Hoe krijgt en houdt u grip op uw geld? Ik vind het belangrijk dat u weet waar u terecht kunt. Juist nu. U hoeft zich niet te schamen als het financieel even niet lukt. Trek aan de bel! Hoe eerder u erbij bent, hoe meer kan worden voorkomen en opgelost.”

Nibud Geldkrant 2020