Gemeente beperkt bereikbaar

Op dit moment zijn we beperkt bereikbaar. Namelijk via het contactformulier op deze website en in de ochtend via drie telefoonnummers. WhatsApp berichten en social media berichten worden niet beantwoord. Meerdere collega’s van ons Telefoonteam zijn positief getest op het coronavirus. De komende tijd moeten zij nog in thuisquarantaine blijven. We werken eraan om de reguliere bereikbaarheid weer te starten.

Vragen die wij via het contactformulier of per telefoon ontvangen, kunnen we registreren en afhandelen. We proberen dat uiteraard op tijd te doen, maar door de nieuwe situatie kan dit langer duren. Is uw vraag heel dringend? Zet dan bovenaan in het formulier dat het spoed heeft.

We realiseren ons dat dit vervelend is en hopen dan ook snel weer normaal bereikbaar te zijn op alle kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

Naar het contactformulier

Naar de contactgegevens

Het gemeentehuis in De Steeg is volgens de normale openingstijden geopend.