Gewijzigde openingstijden Sociaal Meldpunt Velp Rozendaal

Inwoners van Velp en Rozendaal kunnen met vragen over diverse onderwerpen terecht bij het Sociaal Meldpunt in Velp. Onlangs is het meldpunt verhuisd. Met ingang van 5 juni wijzingen ook de openingstijden.

Met ingang van 5 juni wijzigen de openingstijden van het Sociaal Meldpunt aan de President Kennedylaan 106 in Velp. Consulenten van het meldpunt zijn dan voor vragen beschikbaar op dinsdag en donderdag. De openingstijden blijven van 8.30 – 12.00 uur. Het meldpunt bevindt zich op de 2e etage.

Vragen voor het Sociaal Meldpunt

Inwoners kunnen met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht bij het sociaal meldpunt. In onze gemeente zijn er meldpunten in Velp, Dieren (Ericaplein 5a) en De Steeg (Hoofdstraat 3). Bekijk de openingstijden van alle locaties.

Servicecentrum

Voor het aanvragen en afhalen van reisdocumenten, aktes, uittreksels, green bags, doorgeven van een verhuizing en aangeven van een geboorte kunt u niet terecht bij het Sociaal Meldpunt. Dit kan bij het servicecentrum in Velp of Dieren, op bij het gemeentehuis.