Gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen en isolatie van start

Gemeente Rheden start een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie voor woningeigenaren in de gemeente Rheden. Door de collectieve inkoop is het mogelijk de zonnepanelen en isolatiematerialen tegen een aantrekkelijke prijs aan woningeigenaren aan te bieden. Op donderdag 25 januari is er een informatieavond.

Vrijwel alle woningeigenaren in de gemeente Rheden ontvangen een brief met informatie over de actie. Woningeneigenaren met een huis gebouwd voor 1976 ontvangen een brief over de inkoop van isolatie en zonnepanelen. Huizen van na dit bouwjaar zijn beter geïsoleerd. Zij ontvangen informatie over de inkoop van zonnepanelen.

Informatie en inschrijven

Op de site www.elmg.nl/winstuitjewoning vinden geïnteresseerden alle informatie over de collectieve inkoopactie. Heeft u vragen? Dan belt u met de helpdesk op 023-5836936. Inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan via www.elmg.nl/winstuitjewoning.

Over de informatieavond

De gemeente Rheden nodigt alle woningeigenaren uit voor een informatieavond op donderdag 25 januari in het gemeentehuis van Rheden (Hoofdstraat 3, De Steeg).

•    Van 19.00 tot 19.30 uur inloop met koffie en thee
•    Van 19.30 tot 20.30 uur informatie over de collectieve inkoop van isolatie
•    Van 20.30 tot 21.30 uur informatie over de collectieve inkoop van zonnepanelen.

Mensen die alleen geïnteresseerd zijn in zonnepanelen kunnen om 20.30 uur aanschuiven.

Over de gezamenlijke inkoopactie

De gemeente Rheden organiseert deze actie samen met het Energieloket ELMG en Winst uit je woning. Zij nemen de organisatie op zich en ontzorgen zo de deelnemers. Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen te bieden. Hierdoor is het mogelijk zonnepanelen- en isolatie-investeringen nog sneller terug te verdienen en te genieten van een warmer en comfortabeler huis.