Global Goals Rap Challenge

Doe mee en maak kans om de internationale winnaar te worden van de Global Goals Rap Challenge 2018.

Heb je altijd al willen leren rappen als Sevn Alias? Of teksten schrijven als Fresku?
En wil je weten hoe je met je stem een verschil kunt maken?
Rapper Jermain Bridgewater komt in april naar Rheden en zoekt jongeren vanaf 10 jaar die met hem willen rappen over de Global Goals!

Alvast een voorproefje?

Bekijk de oproep van Jermain Bridgewater vanuit onze gemeente:

The Global Goals - Yo man, Schrijf je in voor de rap workshops

4 workshops

In 4 leuke workshops leer je rappen en wat Global Goals zijn.

Waar en wanneer

Workshop 1 wordt op 2 locaties en tijdstippen gegeven, 1x in Velp en 1x in Dieren. Workshops 2, 3 en 4 worden maar 1x gegeven. Mis ze niet!

Workshop Datum Tijd Locatie
Workshops Rap Challenge
Workshop 1 Velp Dinsdag
16.00 tot 17.30 uur Jongerencentrum The Maxx, Heeckerensstraat 201, Velp
Workshop 1 Dieren Dinsdag
20.00 tot 21.30 uur Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Workshop 2 Dinsdag
16.00 tot 17.30 uur Jongerencentrum The Maxx, Heeckerensstraat 201, Velp
Workshop 3 Dinsdag
16.00 tot 17.30 uur Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Workshop 4/Grand final! Dinsdag
16.00 tot 17.30 uur Kantine gemeentehuis, Hoofdstraat 3, De Steeg

Inschrijven

Meedoen is gratis, maar schrijf je wel van tevoren (voor 3 april 16.00 uur) even in door een mailtje te sturen met daarin je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer.

Rap mee! Stuur een e-mail naar rapchallenge@rheden.nl!

Wat als je wint?

De Global Goals Rap Challenge bestaat uit 3 fases:

1. Lokaal: wie (in je eentje of met een groepje) de meeste views en likes krijgt op Youtube en Facebook is de winnaar van de gemeente..
  2. Nationaal: de winnaars van elke gemeente strijden om de nationale titel ook weer via views en likes.
  3. Internationaal: dan strijd je met landen als Nepal, Rwanda, Kenia, Spanje en Bosnië om de wereldtitel.

Daarnaast wint de landelijke winnaar een optreden met Jermain Bridgewater en mag de internationale winnaar meedoen in een videoclip met hem!

Huh? Global Goals?

De rap die je gaat maken samen met Jermain gaat over de Global Goals (werelddoelen). Dit zijn 17 doelen waarover in 2015 wereldwijd afspraken zijn gemaakt. Zo zijn er doelen over geen armoede, vrede, onderwijs, schoon drinkwater, minder ongelijkheid en het aanpakken van klimaatverandering.  Door mee te doen, help je deze global goals onder de aandacht te brengen. Daarmee maak jij de wereld een beetje beter en mooier.

Wil je meer info? Stuur een mailtje naar rapchallenge@rheden.nl.