Heidewerkdag Rozendaalse Veld

Op zaterdagochtend 23 februari van 9.00 tot 12.30 uur is de jaarlijkse heidewerkdag op het Rozendaalse Veld.

We verzamelen op de parkeerplaats van het hondenlosloopgebied ten zuiden van het Rozendaalse Veld (Kluizenaarsweg). De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld om zo het mooie heideveld te behouden. Wethouder Marc Budel helpt ook mee: 

“Ik steek graag mijn handen uit de mouwen om dit mooie heideveld te behouden. Samen met tientallen vrijwilligers halen we op deze dag struiken en jonge boompjes weg. Een leuk en gezonde activiteit voor jong en oud”, aldus wethouder Natuur en Landschap Marc Budel

      Helpt u ook een handje?

Geniet u ook van het Rozendaalse Veld? Door er te wandelen, hard te lopen of geniet u daar op een andere manier? En houdt u van werken in de natuur? Kom deze ochtend dan helpen.
Trek stevige schoenen en eventueel regenkleding aan. Neem werkhandschoenen mee en als het kan ook een scherpe snoeitang of takkenschaar. Aan het eind van de ochtend is er voor alle helpers heerlijke erwtensoep!

Is het koud en glad? Dan kan het zijn dat de Kluizenaarsweg wordt afgesloten. De Heidewerkdag gaat in dat geval niet door. Updates vindt u dan op onze Facebook en Twitter.

Heidewerkgroep

Er is een vrijwilligersgroep die zich het hele jaar inzet op de heide. Deze groep werkt 1x per 2 weken op dinsdagochtend. Zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken. U kunt vrijblijvend een ochtend komen en ervaren of dit iets voor u is! Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met ons via rozendaalseveld@rheden.nl.