Huurders ontvangen waardebon om energie te besparen

Begin november ontvangen ruim 9000 huishoudens met een huurwoning in de gemeente Rheden een brief en een flyer in de brievenbus. In deze brief zit een waardebon ter waarde van €70,- waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning. Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in Rheden. De bon heeft een unieke code en is gekoppeld aan het woonadres.

De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekop, tochtstrip of ledlampen. Lastig kiezen? In de webshop kun je ook voor de energiebespaarbox kiezen. Hierin zitten producten die altijd van pas komen. 

De waardebon inwisselen is heel simpel

Check hier welke energiebesparende producten je kunt kopen met deze waardebon. Via de webshop kun je rechtstreeks energie besparende producten kopen en betalen met de waardebon. De producten worden thuis gestuurd. 
Of koop bij een lokale bouwmarkt en vraag het aankoopbedrag terug

Op de webpagina is meer informatie te vinden over deze waardebon, welke producten aangeschaft kunnen worden, hoeveel budget er over is en ook over verduurzaming van je woning en wat je kunt doen als je in een monumentale woning woont. Gebruik maken van de waardebon kan alleen via de website en niet rechtstreeks bij de gemeente. 

Er is een vast budget beschikbaar, dus op=op. Medio januari 2022 start de actie voor huishoudens met een koopwoning. 

Vragen of advies over gebruik waardebon

Gemeente Rheden werkt samen met 'Winst uit je woning'. Zij handelen de aanvragen af en hebben een telefonische helpdesk met telefoonnummer (023) 583 69 36. Vragen kunnen ook gesteld worden via waardebon@winstuitjewoning.nl. Gebruik maken van de waardebon kan alleen via de webpagina