Informatieavond verduurzaming appartementen

Op maandag 25 maart organiseren wij samen met het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie. Deze avond is speciaal voor iedereen die lid is van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Waar gaat het over?

Deze avond hoort u welke mogelijkheden er zijn om grootschalig energie te besparen of samen op te wekken. En wat dat doet met uw wooncomfort en energierekening. Ook krijgt u inzicht in de financieringsmogelijkheden en hoe u uw buren mee krijgt.
Extra aandacht is er voor VvE’s die naar ‘Nul op de Meter’ willen gaan. Dit betekent kort gezegd dat er na een grondige renovatie gemiddeld evenveel energie wordt opgewekt als verbruikt. Voor VvE’s van appartementsgebouwen die vóór 1990 zijn gebouwd en uit 10 of meer woningen bestaan is er subsidie voor de zogenaamde VvE-scan. Hierbij wordt gekeken welke stappen een VvE kan zetten om naar ‘Nul op de Meter’ te gaan.

Wanneer en waar?

Maandagavond 25 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Parkstaete Zalencentrum, Parkstraat 3, 6881 JA Velp.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het VvE Energieloket Gelderland vindt u op www.vve-energieloket.nl.
Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Meld u aan door een mail te sturen met uw naam, adres en aantal personen naar info@vve-energieloket.nl.