Inkoopactie zonnepanelen en isolatie

De collectieve inkoopactie van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie voor woningeigenaren is zeer succesvol gestart. Winst uit je woning ontzorgt de deelnemers, waarborgt de kwaliteit en maakt het mogelijk de zonnepanelen en isolatiematerialen tegen een aantrekkelijke prijs in te kopen.

Nieuwe informatieavond op 22 februari

Wegens grote belangstelling voor de informatieavond op 25 januari 2018 is er op 22 februari een 2e informatieavond gepland. Er is beperkt plek. Daarom vragen wij u om u aan te melden. Stuur een e-mail naar duurzaam@rheden.nl. Vermeld daarin uw naam en met hoeveel personen (inclusief uzelf) u naar de informatieavond komt en of u komt voor het gedeelte over isolatie, zonnepanelen, of beide.

Datum: donderdag 22 februari 2018
Locatie: gemeentehuis, Hoofdstraat 3, De Steeg
Inloop met koffie en thee: 19.00 uur
Informatie over isolatie: 19.30 - 20.30 uur
Informatie over zonnepanelen: 20.30 - 21.30 uur

Download presentatie

Kunt u niet naar de informatieavond komen of wilt u nu al meer weten? Dan kunt u de presentatie van 25 januari downloaden (PDF, 9,5 MB).

Meer informatie of direct inschrijven voor de actie?

Op https://winstuitjewoning.nl/actie vindt u alles over de collectieve inkoopactie. Of bel de helpdesk (023) 58 36 936 voor meer informatie. Inschrijven voor de actie kan tot en met zaterdag 31 maart 2018  via www.elmg.nl/winstuitjewoning.

Over de gezamenlijke inkoopactie

Wij organiseren deze actie samen met het Energieloket ELMG en Winst uit je woning. Zij nemen de organisatie op zich en ontzorgen zo de deelnemers. Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen te bieden. Hierdoor is het mogelijk zonnepanelen- en isolatie-investeringen nog sneller terug te verdienen en te genieten van een warmer en comfortabeler huis.