NK Wielrennen in Velp-Rheden-Rozendaal op 23 juni

Op zondag 23 juni vindt het NK Wielrennen plaats. Na de start in Arnhem rijden de renners meerdere keren een lokale ronde door Velp - Rheden - Posbank - Rozendaal. De beloften, dames-profs en heren-profs volgen elkaar op. Daarmee is er de hele dag wielerspektakel in onze gemeente.

In het centrum van Velp, Rozendaal en Rheden is er tijdens het NK van alles te doen. U ziet de renners van dichtbij in actie, en u vindt er volop fietsactiviteiten, een hapje/drankje bij de lokale horeca en gezelligheid.

Het programma

• 09.00 uur: Opkomst beloften Posbankronde
  • 11.00 uur: Opkomst dames Posbankronde
  • 11.00 uur: Start side-events Velp-Rheden-Rozendaal

Locaties

• Velp: dorpscentrum
  • Rozendaal: Rosendaelselaan & Meneer Pos
  • Rheden: onderaan Schietbergseweg

13.00 uur: Opkomst heren Posbankronde
16.00 uur: Verlaten laatste renners Posbankronde

Kijk voor alle side-events op www.sportinrheden.nl/nk-wielrennen

Sport & Natuur in balans

Het NK Wielrennen is een evenement waar sport en natuur in balans zijn. We genieten van topsport en moedigen sporten en fietsen in de natuur aan. Tegelijkertijd beschermen we de kwetsbare natuur van de Veluwezoom. Daarom is het Nationaal Park Veluwezoom tijdens het NK niet toegankelijk voor bezoekers. Ook vliegen er geen helikopters over het natuurgebied en zijn voertuigen in koers grotendeels elektrisch. De horecagelegenheden aan de onderkant van de Schietbergseweg Rheden zijn te voet of met de fiets bereikbaar.

Bereikbaarheid

Het NK is goed te bereiken met de fiets, lopend of via het openbaar vervoer. Vanaf station Velp en Rheden bent u binnen 5 minuten aan het parkoers. Voor de auto geldt:

• Tussen 07.00 - 16.30 uur is het parkoers van de Posbankronde afgesloten voor verkeer.
  • De dorpen Velp en Rheden bereikt u via de A348 en A12.
  • In Velp zijn specifieke oversteekpunten voor verkeer:

o    Van A.G. Hofkeslaan naar Biesdelselaan
o    Van Burgemeester Brandtlaan naar P.C. Hooftlaan.

• Volg de instructies van Verkeersregelaars

Actuele informatie over verkeer en bereikbaarheid is te vinden op

NK informatie | NK Wielrennen

Oversteekpunten voor verkeer