Niet kunnen betalen? Dan bellen wij u

Is het u niet gelukt de gemeentelijke belastingen te betalen? En hebben wij uw telefoonnummer? Dan gaan wij u binnenkort bellen. Of eigenlijk: dat gaat bureau Certin namens ons doen. U kunt dan de mogelijkheden zoals een betalingsregeling of een automatische incasso bespreken. Op die manier willen we voorkomen dat u onnodig schulden krijgt.

Mist u een betaling?

Dan krijgt u eerst een betalingsherinnering. Dan kunt u gewoon betalen zonder extra kosten. Vergeet u dat toch of lukt dit niet, dan gaat Certin u namens de gemeente bellen.

Alles op een rij

• Certin belt tussen 10 en 31 mei, ook in de avonduren en weekenden
  • Tijdens het telefoongesprek kunt u een betalingsregeling afspreken.
  • Ook kan Certin u doorverwijzen naar de belastingbalie van de gemeente voor het afgeven van een automatische incasso.
  • Certin kan u doorverwijzen naar Incluzio of het Sociaal Meldpunt. U krijgt dan aan de telefoon het juiste telefoonnummer van het loket.
  • Spreekt u een betalingsregeling af? Dan wordt die altijd per brief bevestigd. Dat doet de afdeling Belastingen van de Connectie namens de gemeente Rheden.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier op onze website of door te bellen naar (026) 49 76 911.