Openluchtzwembad De Hangmat langer open

Vanaf zaterdag 12 juni 2021 is openluchtzwembad De Hangmat in Rheden weer dagelijks geopend voor recreatief zwemmen. Het openluchtbad was al enige tijd geopend voor banenzwemmen en op woensdagmiddag was reactief zwemmen mogelijk (voor kinderen onder de 18 jaar). Door de dalende coronacijfers en de versoepelingen is het nu mogelijk meer badgasten te ontvangen in het bad aan de IJsselsingel Rheden.

Het openluchtzwembad is van maandag tot en met vrijdag geopend voor banenzwemmen van 07:00 uur tot 10:00 uur, recreatief zwemmen is mogelijk vanaf 14:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag en zondag is het bad geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur. Reserveren is voor alle activiteiten verplicht, om veilig te kunnen zwemmen is er plek voor 800 personen op het terrein. Reserveren  kan via de website van Sportbedrijf Rheden.

Extra open bij mooi weer

Bij mooi weer is het openluchtzwembad bovendien langer open. Dit wordt gecommuniceerd via de website van Sportbedrijf Rheden. Aankomende zaterdag 12 en zondag 13 juni  wordt het mooi weer! Daarom is het bad geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Iedereen dient te reserveren, ook kinderen en baby’s.