Locatie Dieren tijdelijk gesloten

Per 10 september sluiten het Servicecentrum en Sociaal Meldpunt in Dieren. Het gebouw aan het Ericaplein wordt verbouwd. De verbouwing duurt tenminste 6 maanden.

Servicecentrum (burgerzaken)

Voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs en andere Burgerzaken-producten kunt u terecht op het gemeentehuis in De Steeg of het Servicecentrum in Velp. Ook Greenbags zijn op deze locaties beschikbaar. De PMD-zakken vindt u op meerdere plekken in de dorpen.
Na de verbouwing komt het Servicecentrum Dieren terug op dezelfde locatie aan het Ericaplein.

Bekijk de reguliere openingstijden van onze locaties in De Steeg en Velp.

Regel uw zaken eenvoudig online

Het aanvragen van uittreksels en aktes, het doorgeven van een verhuizing en veel andere zaken regelt u gemakkelijk online.

Sociaal Meldpunt (SMP)

Het Sociaal Meldpunt verwacht in november de deuren te openen van haar nieuwe locatie aan de Piersonstraat 3. Met uw vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien kunt u tot die tijd terecht bij het Sociaal Meldpunt op het gemeentehuis in De Steeg.