Inloopmomenten over energie in Dieren-West

Op woensdagavond 7 december organiseert de gemeente Rheden weer een energiecafé in de Ontmoetingskerk voor alle bewoners van Dieren-West. Daarnaast zijn er tot eind dit jaar verschillende inloopmomenten in de kerk waar bewoners kunnen meepraten over de plannen voor hun wijk.

Energiecafé

Het energiecafé op 7 december is bedoeld om plannen te maken en bouwstenen te verzamelen voor het wijkplan. U gaat op deze avond samen aan de slag om het wijkplan verder vorm te geven. De focus ligt op het verzamelen en verder uitwerken van projectideeën en al bestaande ideeën. Zoals de solarparking, verduurzaming van de woningen en bedrijven en een buurtenergiesysteem. Het energiecafé is in de Ontmoetingskerk. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.  Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar duurzaamwonen@rheden.nl.

Koffie-inloop

Behalve het energiecafé zijn er verschillende koffie-inloopmomenten in de hal van de Ontmoetingskerk. Projectleider Arthur Hofstad is op deze momenten aanwezig in de kerk om in gesprek te gaan met u over het wijkplan. De data van de koffie-inloopmomenten zijn:
  • 30 november (13.00-15.30 uur)
  •   9 december (9.30-12.00 uur)
  • 14 december (13.00-15.30 uur)
  • 21 december (13.00-15.30 uur). De koffie staat klaar!

Achtergond

Dieren-West is een Wijk van de Toekomst. De gemeente, inwoners, bedrijven en organisaties werken samen aan een duurzame en aardgasvrije wijk. Daarvoor wordt gewerkt aan een wijkplan met een praktische aanpak en projecten.