Vrijdag 17 augustus minimale dienstverlening balies

Vanwege technisch onderhoud is de dienstverlening aan onze balies op vrijdag 17 augustus minimaal. Zo kunt u geen paspoort, id-kaart, rijbewijs en uittreksels of verklaringen aanvragen. Ook het doorgeven van een verhuizing is niet mogelijk.

Ophalen reisdocumenten, rijbewijs of Greenbag

Op het gemeentehuis in De Steeg en het servicecentrum in Velp kunt u tijdens de reguliere openingstijden wel terecht voor het afhalen van eerder aangevraagde reisdocumenten, rijbewijs of de aanschaf  van een Greenbag.

Aangifte geboorte en overlijden

Aangifte van geboorte en overlijden is alleen mogelijk op afspraak bij het gemeentehuis in De Steeg. Neem hiervoor contact ons op via (026) 49 76 911.

Online dienstverlening

Wist u dat u heel eenvoudig online een uittreksel kunt aanvragen of een verhuizing doorgeven? Ook kunt u alvast een afspraak inplannen voor het aanvragen van een paspoort, id-kaart, rijbewijs of een ander product/ dienst.