Woningeigenaren ontvangen waardebon

Deze maand ontvangen alle woningeigenaren in de gemeente Rheden een brief en een flyer in de brievenbus. In deze brief zit een waardebon ter waarde van €70,- waarvoor producten gekocht kunnen worden voor energiebesparing in de woning.

Dit kan online maar ook bij de lokale bouwmarkten in Rheden. De bon heeft een unieke code en is gekoppeld aan het woonadres. De waardebon kan gebruikt worden voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorfolie, waterbesparende douchekop, tochtstrip of ledlampen en energie advies. Lastig kiezen? In de webshop kunt u ook voor de energiebespaarbox kiezen. Hierin zitten producten die altijd van pas komen.

In november van het afgelopen jaar ontvingen ruim 9.000 huurders in de gemeente deze bon al. Zo’n 3.500 mensen hebben de bon al verzilverd. Zowel woningeigenaren als huurders kunnen de waardebon nog gebruiken tot juli van dit jaar. Wacht niet te lang met het verzilveren van de waardebon. Als het vaste budget op is, is de waardebon niet meer geldig.

De waardebon inwisselen is heel simpel

• Ga naar www.watisjouwrheden.nl/waardebon en check welke energie besparende producten je kunt kopen met deze waardebon.
  • Via de webshop kunt u ook rechtstreeks energie besparende producten kopen en ze betalen met de waardebon. De producten worden thuis gestuurd.
  • Of koop bij een lokale bouwmarkt en vraag het aankoopbedrag terug via www.watisjouwrheden.nl/waardebon
    Let op: check vooraf of er nog voldoende budget is!

Op de website www.watisjouwrheden.nl/waardebon is meer informatie te vinden over deze waardebon.  Zoals welke producten gekocht kunnen worden. Hoeveel budget is er over. Verduurzaming van je woning en wat inwoners kunnen doen als ze in een monumentale woning wonen. Gebruik maken van de waardebon kan alleen via de website en niet rechtstreeks bij de gemeente.

Vragen of meer informatie

Heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft om de waardebon te verzilveren? Of wilt u een vraag stellen over bijvoorbeeld uw aanvraag? Bel met de helpdesk via telefoonnummer 023 – 5836936.  Of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl..
Wij werken samen met Winst uit je woning