Jeugd

Heeft u als ouder of verzorger vragen over de verzorging en opvoeding van uw kind? Of ben je zelf jong en loop je rond met lastige vragen of (geld)zorgen? Er is altijd iemand die verder kan helpen. Soms is dit iemand in de buurt, maar als dat niet helpt, is er ook professionele hulp.

  • Jeugdhulp

    Heeft u als ouder of verzorger vragen over de verzorging of opvoeding van uw kind? Bespreek dit in eerste instantie met familie, vrienden, buren of andere bekenden. Vaak lukt het al op eigen kracht of met een beetje hulp. Wanneer dit niet voldoende is, kunt u bij verschillende organisaties terecht.

  • Jongerencoaches en jongerenwerkers

    Als je jong bent, loop je soms al met grote vragen rond. Wat zijn mijn talenten en hoe maak ik mijn dromen waar? Of misschien heb je geldzorgen of schulden? Onze jongerencoaches en jongerenwerkers helpen je graag!

  • Kindpakket

    Elk kind moet mee kunnen doen aan leuke en belangrijke dingen zoals sporten, op schoolreis gaan, muziekles krijgen, verjaardag vieren of de noodzakelijke schriften en gymkleding voor school krijgen. Ook als ouders geen of weinig geld hebben.