Jongerencoaches en jongerenwerkers

Jongerencoaches

Onze jongerencoaches helpen je met vragen over je persoonlijke ontwikkeling en toekomst. Er is ook een financieel jongerencoach die helpt bij geldzorgen of schulden. De jongerencoaches zijn bereikbaar via het online aanvraagformulier. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen via jongerencoach@rheden.nl of rechtstreeks contact met ze opnemen via onderstaand telefoonnummer.

Jongerencoach
Petra Harmelink
06 10 80 65 08
p.harmelink@rheden.nl

Financieel jongerencoach
Berdien Samberg
06 25 76 77 04
b.samberg@rheden.nl

Jongerencoach
Jasper Kamphuis
06 21 35 64 67
j.kamphuis@rheden.nl

Jongerencoach
Laurien Tóth
06 27 38 69 74
l.toth@rheden.nl

Dorpscoaches Jeugd

De dorpscoaches Jeugd van Incluzio Rheden stimuleren en activeren jongeren in het algemeen om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Dit doen ze door actief aanwezig te zijn op plekken waar jongeren ook zijn, zoals op straat, school en bij sportverenigingen. Samen met jongeren pakken ze ideeën op die zij graag zouden willen ontwikkelen. Heb jij leuke ideeën of wensen voor je omgeving? Neem gerust contact met ze op via Incluzio Rheden .

JongerenNetwerk

Het JongerenNetwerk is een actieve club ervaringsdeskundige jongeren die andere jongeren ondersteunen met buddy’s, waarmee jongeren leuke dingen kunnen doen en die een luisterend oor bieden bij problemen voor jongeren. Ook geeft het JongerenNetwerk gastlessen op scholen door vrijwilligers die allemaal verschillende ervaringen hebben met hulpverlening. Tot slot kan je bij ons terecht voor een advies door jongeren die ervaring hebben. We geven die adviezen gevraagd en ongevraagd aan instellingen en gemeenten waarin we actief zijn. Kortom: Heb je een vraag of kom je ergens niet uit, neem contact op!

Zorgbelang Inclusief

Rudi Manhoef: 
06-13356396
Rudi@hetjongerennetwerk.nl 

Projectleider JongerenNetwerk

Alicia Clements
alicia@hetjongerennetwerk.nl
06-81 46 80 83