Jongerencoaches en jongerenwerkers

Jongerencoaches

Onze jongerencoaches helpen je met vragen over je persoonlijke ontwikkeling en toekomst. Er is ook een financieel jongerencoach die helpt bij geldzorgen of schulden. De jongerencoaches zijn bereikbaar via jongerencoach@rheden.nl, maar je kunt ook rechtstreeks contact met ze opnemen.

Jongerencoach
Armand Lans
a.lans@rheden.nl
06 11 77 61 86

Jongerencoach
Thirza van der Zee
06 15 14 14 65
t.vanderzee@rheden.nl

Financieel jongerencoach
Annika van der Mee
06 25 76 76 22
a.vandermee@rheden.nl

Dorpscoaches Jeugd

De dorpscoaches Jeugd van Incluzio Rheden stimuleren en activeren jongeren in het algemeen om zich te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Dit doen ze door actief aanwezig te zijn op plekken waar jongeren ook zijn, zoals op straat, school en bij sportverenigingen. Samen met jongeren pakken ze ideeën op die zij graag zouden willen ontwikkelen. Heb jij leuke ideeën of wensen voor je omgeving? Neem gerust contact met ze op via Incluzio Rheden .

JongerenNetwerk

Het JongerenNetwerk is een actieve club ervaringsdeskundige jongeren die andere jongeren ondersteunen met buddy’s, waarmee jongeren leuke dingen kunnen doen en die een luisterend oor bieden bij problemen voor jongeren. Ook geeft het JongerenNetwerk gastlessen op scholen door vrijwilligers die allemaal verschillende ervaringen hebben met hulpverlening. Tot slot kan je bij ons terecht voor een advies door jongeren die ervaring hebben. We geven die adviezen gevraagd en ongevraagd aan instellingen en gemeenten waarin we actief zijn. Kortom: Heb je een vraag of kom je ergens niet uit, neem contact op!

Projectleider JongerenNetwerk
Sjoerd Wiersma
sjoerd@hetjongerennetwerk.nl
06-31783570

Projectleider JongerenNetwerk
Levi van Dijk
levi@hetjongerennetwerk.nl
06-81565371