Bedrijventerrein De Beemd; laatste gemeentelijke kavel verkocht

Met de verkoop van een kavel aan Ekris, heeft de gemeente al haar eigen kavels verkocht op het regionale bedrijventerrein De Beemd, bij het Velperbroekcircuit/IJsselweg (A348) in Velp.

Beginjaren 80 is de gemeente Rheden gestart met de uitgifte van kavels op het bedrijventerrein De Beemd Noord bijzonder gelegen bij de uiterwaarden in Velp. Circa 20 jaar later kwamen daar de kavels bij het Velperbroekcircuit/IJsselweg (A 348) op
De Beemd Zuid bij.

Revitalisering De Beemd

Onlangs zijn de voorbereidingen gestart voor het opknappen van De Beemd Noord. Deze revitalisering zorgt er onder andere voor dat het hele bedrijventerrein meer een eenheid uitstraalt.  

Uitgifte bedrijfskavels

Ook op het gemeentelijke bedrijventerrein De Marke in Dieren is er een positieve ontwikkeling te zien bij de uitgifte van de bedrijfskavels.

Wethouder Ronald Haverkamp: “Als wethouder economische zaken ben ik erg blij met deze mijlpaal. Het feit dat al onze gemeentelijke kavels op De Beemd verkocht zijn, is een goed teken voor de werkgelegenheid en een stimulans voor de economische ontwikkeling in onze gemeente.”