Informatieavond zonnepanelen ondernemers

Laatste kans voor ondernemers om met de huidige gunstige SDE+ subsidieregeling zonnepanelen op een bedrijfsdak te plaatsen.

Wij maken het ondernemers gemakkelijk om op financieel aantrekkelijke wijze duurzame energie op te wekken met zonnepanelen. Gemakkelijk doordat het Intergemeentelijk Subsidiebureau gratis de bijhorende businesscase opstelt voor ondernemers. De businesscase geeft snel inzicht in de benodigde investering en de terugverdientijd. Wij nodigen u van harte uit om deze kans te benutten. Enige haast is wel geboden want de subsidieaanvraag moet eind oktober gereed zijn.

Daarnaast heeft de provincie Gelderland nu een voucherregeling voor het ontzorgen van ondernemers bij de technische realisatie na de toekenning van de subsidie.

Informatiebijeenkomst 29 augustus

Hoe het precies werkt, vertellen wij op de informatiebijeenkomst op donderdag 29 augustus van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis, Hoofdstraat 3 in De Steeg.
De bijeenkomst is bedoeld voor eigenaren van een bedrijfspand met een dakoppervlak van minimaal 150 m2 en een grootverbruikersaansluiting voor elektriciteit van minimaal 3 keer 80 Ampère.

U kunt zich aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst via energiek@rheden.nl of bel (026) 49 76 911.

Gratis maatgesprek

Als u voor die tijd al meer informatie wil of een afspraak wil maken voor een gratis maatwerkgesprek, neem dan contact op met Han Temmink van het Intergemeentelijk Subsidiebureau: h.temmink@renkum.nl,  06 549 309 64.

Graag tot ziens op donderdag 29 augustus!