Uitgifte Bedrijfskavels

Gemeente Rheden ligt strategisch langs de A12 en A348. Op een schitterende plek tussen de IJssel en de Veluwezoom. Daarmee is het een prettige plek om te wonen én te werken.

Wij vinden een goed en gezond bedrijfsleven erg belangrijk. De 3 kernen Velp, Rheden en Dieren nemen het grootste deel van het bedrijfsleven en industrie voor hun rekening.
Naast internationaal bekende bedrijven zijn er diverse conferentieoorden. Kortom een ideale locatie om uw bedrijf te vestigen.

Bedrijventerrein Kanaalzone (De Marke) in Dieren heeft nog meerdere kavels beschikbaar.

Bedrijfskavels Kanaalzone (De Marke), Dieren

Dit bedrijventerrein heeft een oppervlakte van ongeveer 2,7 hectare. Er zijn momenteel 7 kavels uitgegeven. Er is  nog voldoende ruimte beschikbaar voor bedrijven die zich in Dieren willen vestigen. Het terrein aan de Kanaalweg/Geitenbergweg is een mooie zichtlocatie en is goed bereikbaar. Glasvezelaansluiting is mogelijk.

Plangebied bedrijfskavels Kanaalzone

Voor uitgifte wordt een minimale kavelgrootte aangehouden van minimaal 1.000 m2 en een maximale kavelgrootte van 5.000 m2. Het maximale bebouwingspercentage is 60 procent en de maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter.

Op Kanaalzone kunnen zich de volgende bedrijven vestigen:

  • Bedrijven in de milieucategorie 1 tot en met 3.2.
  • Bijbehorende kantoorruimte mits deze minder dan 50 procent van het bedrijfsvloeroppervlak beslaat.

De prijs van de kavels is € 90,00 per m2. Kavels aan de Kanaalweg kosten € 100,00 per m2. Deze kavelprijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Meer informatie over de inrichting van het bedrijventerrein:

De verkavelingstekening is indicatief. In overleg kan eventueel een ander dan het aangegeven aantal m2 worden afgenomen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Uitgiftevoorwaarden (PDF, 103 kB).

Wet Bibob

Met de Wet Bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob) kunnen wij voorkomen dat we criminaliteit faciliteren. Bijvoorbeeld door geen vergunning, subsidie of opdracht te geven als we vermoeden dat een aanvraag of transactie bedoeld is om een strafbaar feit te plegen. Daarvoor doen we soms onderzoek naar de achtergronden van de ondernemer. Lees meer over de Wet Bibob.

Interesse in een kavel?

Heeft u interesse in een kavel? Neem dan telefonisch contact op met Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars via (026) 355 21 00 of e-mail bedrijfsmakelaars@s-t.nl