Vrijwilligers

Vrijwilligersverzekering

Wij vinden het belangrijk dat mensen vrijwilligerswerk doen, en ondersteunen dat graag. Met onze vrijwilligersverzekering zorgen we er voor dat vrijwilligers die in Rheden wonen of in deze gemeente vrijwilligerswerk doen, verzekerd zijn. Om gebruik te maken van de verzekering is aanmelden niet nodig.

Kosten

Gebruik maken van de verzekering is gratis voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken.

Schadeformulier

Is er iets gebeurt waardoor u gebruikt wilt maken van de verzekering, vul dan het schadeformulier (PDF, 137 kB) in. Na het invullen stuurt u het formulier met de benodigde bijlagen per post naar ons toe. Wij vullen de rest van het formulier in, en sturen het door naar Centraal Beheer.

Meer informatie

Meer weten over de vrijwilligersverzekering? Wij hebben de VNG vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer, daar leest u meer informatie die eigenlijk bedoeld is voor gemeentes, maar voor u als vereniging ook nuttig is. U kunt ook contact opnemen met Centraal Beheer voor meer informatie, (055) 579 86 00.

Vrijwilligersprijs

Jaarlijks zetten we vrijwilligers in de schijnwerpers bij het uitreiken van de vrijwilligersprijs.

Iemand nomineren

Wilt u een persoon of organisatie nomineren voor de vrijwilligersprijs? Neem dan contact op met het Loket Vrijwilliger Inzet en Sociale Activering. Zij organiseren mede namens de gemeente Rheden, de jaarlijkse vrijwilligersprijs.

Zelf vrijwilliger worden?

Zoekt u vrijwilligerswerk voor een uurtje in de week naast uw reguliere werk of wilt u meerdere uren nuttig zijn in uw vrije tijd? Wellicht staat er voor u op de online vacaturebank van Incluzio een leuke vacature. Voor vrijwilligersorganisaties is het mogelijk op deze vacaturebank hun vacatures te plaatsen.

Het Loket Vrijwillige Inzet helpt u op weg in het vrijwilligerswerk en ondersteunt vrijwilligersorganisaties. Heeft u vragen? Neem dan contact op via fokan@incluzio.nl of bel 06 83 62 67 63.