Bekendmakingen

Met bekendmakingen informeren wij u over bijvoorbeeld de aanvraag van een vergunning in uw wijk of een vergunning voor een evenement in uw dorp. Ook wijzigingen in ruimtelijke plannen of verkeersbesluiten worden op deze manier bekendgemaakt.

Overzicht bekendmakingen

Op de website overheid.nl kunt u een overzicht van alle bekendmakingen van onze gemeente te bekijken. Wilt u zoeken op een bepaald onderwerp? Of in een specifieke periode? Gebruik dan de uitgebreide zoekfunctie.

Iedere woensdag worden de bekendmakingen gepubliceerd in de Regiobode. Op de website van de Regiobode kunt u alle kranten terugvinden.

Bekendmakingen met kaart

Bekendmakingen die aan een bepaalde locatie zijn verbonden worden gedurende 2 maanden ook op een kaart getoond. Dit zijn bijvoorbeeld bouwvergunningen, kapvergunningen of besluiten over bestemmingsplannen.

Blijf op de hoogte!

E-mailservice

Wil u automatisch op de hoogte worden gebracht van de bekendmakingen in uw omgeving? Meldt u dan aan voor de attendering en e-mailservice bekendmakingen. U ontvangt automatisch een e-mail wanneer er bekendmakingen zijn voor het door u opgegeven interesse- en (postcode)gebied.

App

Met de “Over uw buurt” app kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt.

RSS-feed

Zodra er een nieuwe publicatie is, wordt deze toegevoegd aan het RSS-overzicht van overheid.nl. Als u zich opgeeft voor de RSS-dienst krijgt u ze vanzelf te zien in uw internetbrowser.

Vragen

Heeft u nog vragen over de bekendmakingen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen.