Sollicitatieproces

 1. Jij solliciteert.
  Enthousiast? Reageren op een vacature via de website www.werkeningelderland.nl. Je ontvangt altijd een bevestiging van je sollicitatie vanuit Werken in Gelderland waar je ook een account krijgt en vanuit waar je informatie ontvangt over de sollicitatieprocedure.
 2. Je ontvangt van ons een reactie.
  Elke sollicitatie behandelen we met oprechte interesse en aandacht. We laten je graag niet lang in spanning wachten en daarom hoor je zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature over het vervolg.
 3. Er vinden gesprekken plaats.
  In de procedure doen wij er alles aan om te zorgen voor een open en vertrouwde sfeer. Hoeveel gespreksrondes er zijn hangt af van de functie.
 4. We kiezen voor elkaar.
  Na de selectieprocedure volgt een keuze. Willen we allebei verder? Dan ga je met je aankomende leidinggevende in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.
 5. Je gaat starten.
  Pas jij bij ons en passen wij bij jou? Dan willen we natuurlijk dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat! Samen met je leidinggevende bepaal je de startdatum en tijdens één van de introductiedagen voor nieuwe medewerkers ontmoet je collega’s die ook net begonnen zijn. We vertellen jullie alles over de organisatie zodat je een vliegende start kan maken!