Wat bieden wij jou?

Als medewerker van de gemeente Rheden zet jij je tijd, kennis, ervaring en talent in voor de opgaven van onze mooie gemeente. Daar belonen wij je graag voor. Met een passende financiële beloning en een flexibel pakket met extra voorzieningen. We volgen hierin de arbeidsvoorwaarden vanuit de cao-gemeenten. 

CAO Gemeenten

Rheden academie

Alle medewerkers binnen gemeente Rheden hebben toegang tot de Rheden academie. Dit is een platform waar verschillende leerlijnen, micro learnings, video’s en online trainingen worden aangeboden. Deze kun je volgen waar en wanneer je maar wil. Denk aan trainingen over vitaliteit, hybride werken, de omgevingswet en bijvoorbeeld video’s over hoe Microsoft Teams werkt of hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Op deze manier kan jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijven ontwikkelen!

Interne arbeidsmarkt

Gemeenten Rheden, Renkum en Arnhem, en De Connectie werken samen met één interne arbeidsmarkt. De reden hiervoor is dat we medewerkers willen blijven binden en boeien voor onze organisatie of één van de samenwerkende organisatie. Om jouw talent optimaal te benutten bieden we met de interne arbeidsmarkt meer functies aan waarop jij intern kunt solliciteren, zonder dat je je vaste aanstelling verliest.