LandGOEDfilm

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september zijn er bij Landgoed Avegoor 2 filmavonden in de buitenlucht. In een prachtige, natuurlijke setting wordt iedere avond een andere film vertoond. De toegang is gratis en als je wilt kun je vooraf aanschuiven bij een speciaal dinerarrangement.

De films

Op vrijdagavond wordt de film ‘C’est la Vie’ vertoond. Op zaterdagavond kun je kijken naar ‘Pride and Prejudice’.
Op beide avonden start de film om 20.30 uur.

vrijdag 27 september om 20.30 uur C'est la Vier, zaterdag 28 september om 20.30 uur Pride and Prejudice

Gratis toegang

De toegang tot de filmvertoning is voor iedereen gratis. Je mag zelf een stoel, een dekentje of een kussen meenemen of je kunt een strandstoel reserveren.

Mocht het onverhoopt gaan regenen: de poncho’s liggen voor iedereen klaar.

Strandstoel reserveren

Wil je comfortabel zitten, reserveer dan een strandstoeltje. Dat kan door een mail te sturen aan landgoedfilm@gmail.com onder vermelding van het aantal personen, de dag waarop je wilt komen en jouw contactgegevens. Een strandstoel huren kost € 2,- per stoel, op de avond kun je deze contant betalen.

Eten en drinken

Het meenemen van eigen drankjes en eten is niet toegestaan. Maar uiteraard zorgt Landgoed Avegoor ervoor dat er voldoende eten en drinken te verkrijgen is. Wilt je er een compleet avondje uit van maken? Dan kun je vanaf 18.00 uur aanschuiven bij het dinerarrangement van Landgoed Avegoor.

Dinerarrangement reserveren

Landgoed Avegoor biedt een uniek dinerarrangement aan. Je kunt aanschuiven bij een koud/warm dinerbuffet. Dat is met koffie of thee en bonbons ter afsluiting en inclusief 2 drankjes (tappils, huiswijn of frisdrank) voor tijdens het diner of de film. De kosten zijn € 37,50 per persoon en je kunt arriveren om 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Reserveren is gewenst en kan via banqueting@landgoedavegoor.nl o.v.v. LandGOEDfilm. Vermeld in de e-mail jouw naam, dag en tijdstip van voorkeur, het aantal personen en jouw telefoonnummer en mailadres ook in de mail.

Meer informatie

Het Gelders Arcadië bestaat uit ruim 100 landgoederen en buitenplaatsen op de Veluwezoom. Dat zijn stuk voor stuk schitterende bezienswaardigheden. Landgoed Avegoor is onderdeel van dit Gelders Arcadië. Tijdens LandGOEDfilm kun je hier in een unieke omgeving komen genieten van de plek, terwijl je met z’n allen in een fijne setting de film kunt bekijken.

LandGOEDfilm is een initiatief van de gemeente Rheden in samenwerking met Filmhuis Dieren en Fletcher Hotel Landgoed Avegoor. Het evenement wordt ondersteund door de Provincie Gelderland.

Volg LandGOEDfilm op Facebook

Op de hoogte blijven? Volg www.facebook.com/landGOEDfilm