Landschapsdag Rheden

Ontdek wat het Rhedens Landschap te bieden heeft op zaterdag 28 september!

We zijn trots op ons landschap en op al onze inwoners die samen het landschap maken tot wat het nu is. Kinderactiviteiten, Excursies, Boerenerven, landgoederen, lokale producten

Het buitengebied is een plek waar de landbouw, natuur, recreatie, wonen en werken samenkomen. De afgelopen jaren zijn er veel projecten uitgevoerd. Zo zijn er poelen aangelegd, hagen gepland, hoogstambomen onderhouden, er is een bijenstal gebouwd en erven zijn ingepast in het landschap.

Op 28 september willen wij graag laten zien wat het Rhedens Landschap te bieden heeft. Het podium wordt gegeven aan iedereen die zich inzet voor het landschap. Ondernemers, verenigingen, en landgoederen laten zien hoe zij bijdragen aan het landschap. Met een groot aantal activiteiten is jong en oud uitgenodigd om te komen kijken, te luisteren en te proeven. Samen willen we er een mooie dag van maken. Doet u mee?

 

Wat is er te doen

Bonte bentheimersEen landschapsmarkt, blaarkoppen (koeienras) of bonte bentheimers (varkensras) van dichtbij bekijken, lokale honing proeven bij een imkervereniging. En voor kinderen een hindernisbaan, spelletjes, broodjes bakker. En écht nog veel en veel meer!

Bekijk op de kaart wat er allemaal te doen is!

 

 

Meer informatie

Heeft u een vraag over de Rhedense Landschapsdag? Mail dan naar rhedenslandschap@rheden.nl. We zien u graag op 28 september!