Begraafplaats en gedenkpark Imboslaan in Dieren

Algemene Begraafplaats Imboslaan ligt binnen de bebouwde kom van Dieren, maar hier zorgen de bomen en het groen voor een parkachtige sfeer.

Klein en overzichtelijkMonument Imboslaan

Met een oppervlakte van ongeveer 4 ha is deze begraafplaats klein en overzichtelijk. Er is een apart gedeelte met graven 'In het bos'. In dit natuurgedeelte mag er op de graven een kei of steen geplaatst worden.   

Plechtigheid en condoleance

De meeste mensen schakelen voor de uitvaart een uitvaartondernemer in met wie zij hun wensen bespreken. Maar dit is niet verplicht. Op de begraafplaats en gedenkpark Imboslaan is een sfeervolle aula beschikbaar voor een plechtigheid en/of condoleance. De aula beschikt over een muziekinstallatie. U kunt een keus maken uit het beschikbare repertoire of eigen muziek meenemen. De aula is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Catering kan geregeld worden in afstemming met de begrafenisondernemer. Het is mogelijk om van de plechtigheid een geluidsopname te maken

Herinneringsplek

Op begraafplaats Imboslaan is een herinneringsplek waar nabestaanden hun dierbare kunnen gedenken. Daar kunnen zij bloemen neerleggen of een kaarsje branden.

Herinneringsplek Imboslaan

Mogelijkheden

  • begraven in algemeen graf, particulier graf, kindergraf, natuurgraf of een graf in natuurgedeelte 'In het bos'
  • as verstrooien op strooiveld, op bestaand graf, op bestaand urnengraf
  • urn bijzetten in urnennis
  • urn bijzetten in eigen graf
  • aulabijeenkomst

Adres en openingstijden

Imboslaan 63
6951 KA Dieren

De begraafplaats is dagelijks geopend:

  • Van 1 april tot 1 oktober van 08.00 uur tot 20.30 uur.
  • Van 1 oktober tot 1 april van 08.00 tot 16.30 uur.

Aula Imboslaan