Begrafenis

De begrafenis

De meeste mensen schakelen voor de uitvaart een uitvaartondernemer in met wie zij hun wensen bespreken. Maar dit is niet verplicht. Op de begraafplaats en gedenkpark Heiderust en de begraafplaats Imboslaan in Dieren is een sfeervolle aula beschikbaar voor een plechtigheid en/of condoleance. Beide aula’s beschikken over een muziekinstallatie. U kunt een keus maken uit het beschikbare repertoire of eigen muziek meenemen. De aula is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. Catering kan geregeld worden in afstemming met de begrafenisondernemer. Het is mogelijk om van de plechtigheid een geluidsopname te maken.

OpenluchtbijeenkomstOpenluchtbijeenkomst op Heiderust

Op de begraafplaats en gedenkpark Heiderust In Rheden is het sinds kort ook mogelijk om een openluchtbijeenkomst te houden. Is het onverwachts toch slecht weer dan kan altijd uitgeweken worden naar de sfeervolle aula op de begraafplaats.

Uw wensen zijn belangrijk

Steeds meer nabestaanden willen graag zelf een rol spelen bij de uitvaart. Familie of vrienden kunnen bijvoorbeeld de kist naar het graf dragen. Graag willen wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komen. In principe is het zelfs mogelijk de hele uitvaart zelf te verzorgen, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder. Begraven is mogelijk op elk gewenst tijdstip. Maar buiten de kantooruren betaalt u wel een toeslag, bekijkt u ook de tarieven.