Incluzio Rheden

Waarvoor kunt u bij Incluzio Rheden terecht?

U kunt met al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn bij Incluzio Rheden terecht. Zij helpen u graag verder met gratis informatie en advies. Medewerkers bekijken uw vraag vanuit verschillende invalshoeken, want soms is de oplossing nét op een ander terrein te vinden.

Incluzio Rheden ondersteunt u bij:

  • Welbevinden & Zingeving
  • Vrijwilligerswerk
  • Deelnemen aan activiteiten
  • Burgerinitiatieven & Gemeenschap
  • Vervoer & Woonomgeving
  • Geldzaken & Regelgeving
  • Huiselijke relaties & Opvoeding
  • Gezondheid & Zorg
  • Ouder worden (thuis) & Mantelzorg

Dorpscoaches in uw buurt

Incluzio Rheden heeft in 3 dorpen een vast informatiepunt: in Rheden, Velp en Dieren . De dorpscoaches van Incluzio Rheden ondersteunen bij diverse activiteiten en inwonersinitiatieven in onze dorpen en wijken. Zo dragen ze eraan bij dat mensen meer naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen.

Heeft u een idee om het wonen en leven in uw buurt prettiger te maken? Neem dan contact op met de dorpscoach in uw dorp.

Contactgegevens Incluzio Rheden

Hoofdlocatie

Bezoekadres: Dorpsstraat 70, Rheden

Contact en openingstijden

Voor de meest actuele openingstijden verwijzen wij u naar de website van Incluzio.

E-mail: rheden@incluzio.nl
Tel: (026) 303 6303

Contactgegevens informatiepunt Rheden, Velp en Dieren

Naast de hoofdlocatie heeft Incluzio Rheden in drie dorpen een vast informatiepunt:

Incluzio Rheden werkt nauw samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, zoals MVT, STOER  en de dorps- en buurthuizen.

Zelf vrijwilligerswerk doen?

Zoekt u vrijwilligerswerk voor een uurtje in de week naast uw reguliere werk of wilt u meerdere uren nuttig zijn in uw vrije tijd? Wellicht staat er voor u op de online vacaturebank van Incluzio Uitvoering Rheden een leuke vacature. Voor vrijwilligersorganisaties is het mogelijk op deze vacaturebank hun vacatures te plaatsen. Het Loket Vrijwillige Inzet helpt u op weg in het vrijwilligerswerk en ondersteunt vrijwilligersorganisaties. Heeft u vragen? Kijk dan op de website van Incluzio Rheden.

Taalhuis Veluwezoom: lezen, schrijven, rekenen en computerhulp

Heel veel mensen hebben moeite met lezen en schrijven. Of met rekenen, internet en op de computer werken. Heeft u zelf moeite of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Taalhuis Veluwezoom helpt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Staal, Taalhuis coördinator, 06 45 39 46 40 of door een e-mail te sturen naar contact@taalhuisveluwezoom.nl.