Werken bij Rheden

We zoeken geregeld nieuwe collega's. Zowel jonge talenten als ervaren krachten die zin hebben om met een frisse blik onze afdelingen te versterken.

Werken bij Rheden

Bij ons staan onze kernwaarden: Experimenteren, Oprecht nieuwsgierig, Persoonlijk leiderschap en Samenwerken centraal. We vinden het belangrijk om onze inwoners service op maat te bieden, een verbindende rol te spelen en om gastvrij te zijn. We houden het niveau van onze dienstverlening en voorzieningen graag hoog. Hierbij gebruiken we de Global Goals als uitgangspunt. Om op deze manier armoede, ongelijkheid en klimaatverandering te bestrijden.

We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden en je komt te werken in een prachtige omgeving met de Veluwezoom als wandelgebied. We zijn flexibel in werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Er is een informele werksfeer waar we interesse hebben in de mens achter de collega. Bovendien werken we hybride: op onze tijdelijke locaties in Velp, Dieren of vanuit huis. Naar verwachting verhuizen we in 2024 naar ons nieuwe gemeentehuis in De Steeg (waar we ook hybride werken).

Volg ons op LinkedIn

Ook via LinkedIn houden we onze volgers op de hoogte van carrièrekansen. Volg ons om op de hoogte te blijven!