Werken bij Rheden

We zoeken geregeld nieuwe collega's. Zowel jonge talenten als ervaren krachten die zin hebben om met een frisse blik onze afdelingen te versterken.

Onze kernwaarden

Bij ons staan onze kernwaarden: Experimenteren, Oprecht nieuwsgierig, Persoonlijk leiderschap en Samenwerken centraal. We vinden het belangrijk om onze inwoners service op maat te bieden, een verbindende rol te spelen en om gastvrij te zijn. We houden het niveau van onze dienstverlening en voorzieningen graag hoog. 

We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden en je komt te werken in een prachtige omgeving met de Veluwezoom als wandelgebied. We zijn flexibel in werktijden en bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Er is een informele werksfeer waar we interesse hebben in de mens achter de collega. Bovendien werken we hybride: op onze tijdelijke locaties in Velp, Dieren of vanuit huis. Naar verwachting verhuizen we in 2024 naar ons nieuwe gemeentehuis in De Steeg (waar we ook hybride werken). 

Waar kom je te werken?

De gemeente Rheden is met 44.000 inwoners en 7 dorpskernen een prettige woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen. In 2023 vierden we ons 450-jarig bestaan! De gemeentelijke organisatie is volop in ontwikkeling en zet zich met circa 475 medewerkers dagelijks in voor inwoners en ondernemers, bedrijven en instellingen en bezoekers. 

In 2024 verhuizen we terug naar ons nieuwe circulair gebouwde gemeentehuis in De Steeg tussen de Veluwezoom en de uiterwaarden van de IJssel in. Het gemeentehuis is ruimtelijk hoogwaardig ingepast in deze omgeving en is compleet nieuw opgebouwd. Daar wil je graag werken! De ligging en het feit dat er in de gemeente zowel bebouwing, natuur, erfgoed als landgoederen aanwezig zijn, maken dat je werkomgeving iedere dag uitdagend en afwisselend is!

Volg ons op LinkedIn

Ook via LinkedIn houden we onze volgers op de hoogte van carrièrekansen. Volg ons om op de hoogte te blijven!