Collega’s aan het woord

Onze collega’s zetten zich allemaal op een andere manier in voor onze gemeente. Iedereen heeft dan ook een ander verhaal, andere talenten en andere behoeftes. Leer ze kennen en kom erachter hoe het is om bij onze organisatie te werken!

 • Brigitte – 1e lijnmedewerker KCC

  Brigitte is 1e lijnmedewerker bij het Klant Contact Centrum (KCC). Ondertussen zit ze al 9 jaar op haar plek in dit team. Binnen haar werk is ze de schakel tussen onze inwoners en onze collega’s: “wij zijn eigenlijk een spin in het web voor de hele gemeente”. Vanuit de inwoners komen de meest uiteenlopende vragen binnen, en hier mag het KCC dus elke keer een passend antwoord op vinden.

 • Freddy – HR-adviseur

  Freddy is HR-adviseur voor het ruimtelijk domein binnen onze gemeente. Binnen zijn werk staat het adviseren en ondersteunen van managers op het gebied van personeel en organisatie centraal: van werving en selectie, opleiding en ontwikkeling tot verzuimbegeleiding. Ook draagt hij bij aan organisatie brede projecten, zoals de implementatie van de Omgevingswet en strategische personeelsplanning.

 • Mira – Beleidsadviseur wonen

  Mira is nu ongeveer 2 jaar beleidsadviseur wonen binnen onze gemeente. Dit doet ze samen met een klein team. Voordat Mira bij onze gemeente terecht kwam werkte ze in dezelfde functie binnen een grotere gemeente. Toch heeft ze de overstap gemaakt omdat ze meer betrokken wilde zijn bij het gehele proces: “Ik pak hier opgaven in de volle breedte op”.

 • Stefan – Allround medewerker buurtbeheer

  Stefan is allround medewerker buurtbeheer bij onze gemeente, waar hij ondertussen al ongeveer 15 jaar in dienst is. Voor Stefan onderdeel werd van het team buurtbeheer werkte hij 12,5 jaar bij het sportbedrijf. De regelmaat die hij vindt bij buurtbeheer is iets wat hem op dit moment erg goed past.

 • Richard – Teammanager IBOR

  Richard werkt al 37 jaar bij gemeente Rheden. Richard is begonnen als uitvoerder en later opzichter in de openbare ruimte, maar al heel lang werkzaam als teammanager, met name van de buitendienst (Buurtbeheer) Daarna ook een aantal jaren TM van integrale veiligheid geweest en nu al enige jaren als manager Inrichting & Beheer Openbare Ruimte. En toevallig woont hij op steenworp afstand van ons huidige kantoor.

 • Rick – Communicatieadviseur

  Rick is communicatieadviseur bij gemeente Rheden. Dit doet hij vanuit een tijdelijke rol, maar hij heeft al snel zijn plek binnen de organisatie gevonden.