Stefan – Allround medewerker buurtbeheer

Stefan – Allround medewerker buurtbeheer_bewerktStefan is allround medewerker buurtbeheer bij onze gemeente, waar hij ondertussen al ongeveer 15 jaar in dienst is. Voor Stefan onderdeel werd van het team buurtbeheer werkte hij 12,5 jaar bij het sportbedrijf. De regelmaat die hij vindt bij buurtbeheer is iets wat hem op dit moment erg goed past. Maar hoe ziet dat er dan uit?

“We beginnen normaal gesproken om 07:30 en zijn om 16:30 weer klaar. De invulling van de dag staat niet altijd vast. De enige zekerheid die je hebt is dat je elke dag buiten bent, en dat is in zo’n mooie regio al ontzettend fijn. Het ene moment zijn we bezig met het zorgvuldig maaien van gras rondom een dassenburcht, en het andere moment worden we opgeroepen om graffiti te verwijderen”.

Naast de standaard werkzaamheden zijn Stefan en zijn collega’s ook vaak het eerste aanpreekpunt voor bewoners:

“Dit is ook iets wat wij erg belangrijk vinden, we zijn er uiteindelijk voor de inwoners. En 9 van de 10 keer zijn inwoners dan ook erg blij met ons”. Stefan is er dan ook trots op wanneer er weer een melding van inwoner snel en goed verwerkt wordt. Dit gevoel leeft niet alleen bij Stefan, maar binnen het hele team: “Mocht er vanavond een storm uitbreken, staat iedereen paraat om de problemen zo snel mogelijk op te lossen”.