Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerspunt Rheden

Het Vrijwilligerspunt Rheden is er zowel voor inwoners die vrijwilligerswerk (willen) doen als ook voor organisaties die met vrijwilligers werken. We verbinden hen met elkaar en bieden informatie en advies. 

Vacature website

Zoekt u vrijwilligerswerk voor een uurtje in de week naast uw reguliere werk of wilt u meerdere uren nuttig zijn in uw vrije tijd? Wellicht staat er voor u op https://vrijwilligerswerkrheden.nl een leuke vacature. Vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Rheden plaatsen op deze vacaturebank hun vacatures. 

Vragen?

Heeft u vragen? Kijk dan op de website van het Vrijwilligerspunt Rheden.
Het Vrijwilligerspunt helpt graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat aansluit bij uw wensen, talenten én agenda. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest of een tuinklus. Andere werkzaamheden zijn structureler, bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks of voor een bepaalde tijd.

Het vrijwilligerspunt denkt graag mee in uw zoektocht naar een leuke vorm van vrijwilligerswerk. Vul het contactformulier in, dan nemen zij contact met u op om vrijblijvend wensen en mogelijkheden te bespreken. Of loop eens binnen bij één van de informatiepunten in de buurt. 

U kunt ook rechtstreeks bellen of mailen met de coördinator van het Vrijwilligerspunt, Thijs den Heijer: vrijwilligerspuntrheden@incluzio.nl of 06 82 83 05 82.