• Sluiting rond Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei zijn het gemeentehuis in De Steeg en de servicecentra in Dieren en Velp gesloten.

• Op weg naar de nieuwe burgemeester 09 mei 2017

De gemeenteraad vraagt inwoners mee te denken over de profielschets van de nieuwe burgemeester van Rheden. Laat via de enquête weten wat u belangrijk vindt voor de nieuwe burgemeester.

• Groot onderhoud riool 02 mei 2017

Van 1 mei tot uiterlijk 13 juli wordt in een groot aantal straten de rioolbuizen geïnspecteerd en gereinigd. Groot onderhoud dus! Dit kan lichte overlast veroorzaken.

• 7 inwoners ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Op 26 april, de dag van de lintjesregen, hebben 7 inwoners een lintje ontvangen uit handen van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. 6 van hen werden onderscheidden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 1 als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.