Nieuws RSS icoon

• In gesprek over windmolens en zonneparken

21 januari 2020

Maandagavond 17 februari organiseren we een informatiebijeenkomst over windmolens en zonneparken in onze gemeente. Daarna stellen we het “Beleidskader grootschalige opwek” op.

• Nieuwjaarstoespraak 2020

06 januari 2020

Op maandag 6 januari 2020 was de nieuwjaarsreceptie in het restaurant van ziekenhuis Rijnstate in Velp. De burgemeester hield hierbij zijn nieuwjaarstoespraak 'Samen voor een leefbare samenleving'. De toespraak kunt u nog eens rustig nalezen.

• Gratis parkeren in hele gemeente

02 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 is parkeren overal in de gemeente Rheden gratis. Velp had als laatste dorp in de gemeente Rheden nog een deel (Vlashofstraat en Wilhelminastraat) met betaald parkeren. Daarvoor in de plaats zijn het nu blauwe zones waar 2 uur gratis geparkeerd mag worden. Uiteraard moet de blauwe schijf wel zichtbaar achter de voorruit zijn geplaatst.