• Burgemeester neemt afscheid per dorp 13 oktober 2017

Op 1 januari 2018 stopt Petra van Wingerden-Boers als burgemeester van Rheden. Zij wil graag op een persoonlijke, ongedwongen manier afscheid nemen die past bij elk dorp van de gemeente.

• Start opruimen herfstbladeren 12 oktober 2017

Vanaf maandag 16 oktober ruimen we samen met SIGHT bladeren op. We doen dat op straat, in de plantsoenen en op de gemeentelijke groenstroken. Bladeren kunnen overlast veroorzaken en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

• Tevredenheid parkeerbeleid Velp 05 oktober 2017

We hebben een parkeeronderzoek uitgevoerd naar aanleiding van het gedeeltelijk afschaffen van het betaald parkeren in het centrum van Velp. De invoering van het nieuwe parkeerbeleid heeft niet tot negatieve gevolgen geleid. Bezoekers, ondernemers en bewoners zijn in het algemeen tevreden. Negatieve effecten zijn niet aangetoond. Het college van b&w ziet geen reden om het parkeerbeleid opnieuw te wijzigen.

• Begroting 2018 29 september 2017

Extra investeringen in zorg en welzijn van mensen.