• Eikenprocessierups 19 juni 2018

Van mei tot augustus nestelt de eikenprocessierups zich in eikenbomen. Brandharen van deze rups kunnen irritatie aan huid, luchtwegen en ogen veroorzaken. Door het warme voorjaar, is de overlast dit jaar groter dan andere jaren.

• Parkeergarage Dieren vanaf 25 juni in gebruik 18 juni 2018

Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, gaat maandag 25 juni 9.30 uur de parkeergarage Dieren open. Iedereen kan dan gratis en comfortabel parkeren aan de noordkant van het NS-station Dieren. De parkeergarage sluit aan op de voetgangersbrug die vorig jaar in gebruik is genomen.

• Eerbetoon aan Rhedense Veteranen op 22 juni 18 juni 2018

In verband met de Nederlandse Veteranendag ontvangt burgemeester Carol van Eert op vrijdag 22 juni veteranen die wonen in de gemeente Rheden. De Veteranendag is een eerbetoon aan Nederlandse veteranen –jong en oud, man en vrouw- die zich hebben ingezet in dienst van de vrede. Tijdens de bijeenkomst in het gemeentehuis in De Steeg spreekt de burgemeester zijn waardering uit voor het werk van de Rhedense veteranen.

• Jaarrekening en kadernota 14 juni 2018

Stijging kosten zorg en welzijn, voldoende financiële reserves.