Nieuws RSS icoon

• Alles over het coronavirus

De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

• Aansluiting bij Netwerk Dementie Arnhem e.o.

26 januari 2021

Aansluiting bij het Netwerk Dementie Arnhem en omgeving stelt ons in staat om nog meer ondersteuning te bieden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

• Iedereen doet mee in Rheden!

25 januari 2021

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de (Rhedense) samenleving. Een laag inkomen of financiële zorgen mogen hierbij geen belemmering zijn. Daarom heeft het college het beleidskader minima- en schuldhulpverlening 2021-2024 vastgesteld. Naar verwachting neemt de gemeenteraad in februari hierover een besluit.

• Inzameling oud papier tijdens de coronacrisis

13 januari 2021

Door de coronamaatregelen wordt het oud papier opgehaald door Suez. De ophaaldagen en routes zijn tijdelijk anders dan op de papieren afvalkalender staat. De inzameling is op maandag en woensdag, met uitzondering van enkele feestdagen.

• Zorgen door Toeslagenaffaire? Neem contact op.

05 januari 2021

Binnen onze gemeente zijn er naar verwachting 19 gezinnen getroffen de toeslagenaffaire. Landelijk is al gebleken dat het aantal ouders dat is getroffen door het onterecht stopzetten van de kinderopvangtoeslag hoger is dan eerder gedacht.

• COVID 19-steunmaatregelen voor cultuur, sport, recreatie en toerisme (persbericht)

28 december 2020

Het college heeft vorige week een voorstel gedaan voor extra COVID 19-steunmaatregelen. Het voorstel richt zich met name op de sectoren cultuur, sport, recreatie en toerisme.

• Onze locaties en dienstverlening tijdens Corona

25 januari 2021

Lees alles over de aanpassingen in onze gemeentelijke dienstverlening tijdens de coronatijd.