• Uitslagen verkiezingen - definitief 21 maart 2019

Woensdag 20 maart is er gestemd voor de Provinciale Staten en voor de Waterschappen.

• Gratis compost op 30 maart 20 maart 2019

Kom op zaterdag 30 maart gratis compost halen. Als bedankje voor uw inspanning om groente-, fruit- en tuinafval (GFT) gescheiden aan te leveren.

• Informatieavond verduurzaming appartementen 15 maart 2019

Op maandag 25 maart organiseren wij samen met het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie. Deze avond is speciaal voor iedereen die lid is van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

• Stem op Rheden voor de BNG Erfgoedprijs 18 februari 2019

Op 28 maart 2019 wordt de BNG Bank Erfgoedprijs voor de 9e keer uitgereikt aan de 'beste erfgoed-gemeente' van Nederland. De prijs gaat naar de gemeente die het meeste daadkracht en visie toont op het gebied van erfgoed. Er is een publieksprijs en een juryprijs. Stemmen voor de publieksprijs kan tot 25 maart.