• Beperkte telefonische bereikbaarheid

Woensdag 21 februari zijn wij vanaf 16.00 uur telefonisch niet meer te bereiken. De website vanaf 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur vanwege onderhoudswerkzaamheden niet of beperkt te bereiken.

• Gemeenteraadsverkiezing en referendum 21 maart

Op woensdag 21 maart 2018 is de verkiezing voor de gemeenteraad van Rheden en het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv).

• Kindpakket maakt meedoen alle kinderen mogelijk 19 februari 2018

Het Kindpakket is een verzamelnaam van een aantal regelingen die ervoor zorgen dat alle schoolgaande kinderen tot 18 jaar, uit gezinnen met beperkte financiële middelen mee kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan sporten, mee op schoolreis, muziek maken of een fiets.

• Gemeentelijke belastingen en WOZ 06 februari 2018

Zoals ieder jaar rond deze tijd ontvangen inwoners en ondernemers de aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking.

• Inkoopactie zonnepanelen en isolatie 06 februari 2018

De collectieve inkoopactie van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie voor woningeigenaren is zeer succesvol gestart. Winst uit je woning ontzorgt de deelnemers, waarborgt de kwaliteit en maakt het mogelijk de zonnepanelen en isolatiematerialen tegen een aantrekkelijke prijs in te kopen.

• Tiny Forest: Bos zoekt buurt 06 februari 2018

Er komt een Tiny Forest in de gemeente Rheden! Een Tiny Forest is een dichtbegroeid bos ter grootte van een tennisbaan. Dit minibos is een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen, kleine zoogdieren én voor mensen. Een Tiny Forest is namelijk een bos van en voor de buurt. Het bos wordt een groene ontmoetingsplek in de wijk, waar kinderen en buurtbewoners van de natuur kunnen leren en genieten.