Nieuws RSS icoon

• Alles over het coronavirus

De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

• Onze locaties en dienstverlening

03 juni 2020

Lees alles over de aanpassingen in onze gemeentelijke dienstverlening tijdens de coronatijd.

• Gemeenteraad besluit over tracé Snelle FietsRoute

28 mei 2020

De gemeenteraad heeft op dinsdag 26 mei 2020 over de tracé keuze van een mogelijke Snelle Fietsroute Arnhem-Dieren besloten het voorstel van het college unaniem over te nemen. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus kon de oorspronkelijke raadsvergadering op 24 maart 2020 toen niet doorgaan.

• Wijzigingen afval vanaf 1 juli

19 mei 2020

Vanaf 1 juli wijzigen een aantal zaken rondom afvalinzameling in onze gemeente.

• Coronahulp: vraag en aanbod

26 mei 2020

In deze moeilijke tijden met veel maatregelen vanwege het coronavirus ontstaan ook de mooiste initiatieven voor hulp en ondersteuning. We zetten er een aantal voor u op een rij.