Nieuws

 • Heidewerkdag Rozendaalse Veld zaterdag 25 februari

  03 februari 2023

  Samen met de Geërfden van het dorp Velp organiseren wij jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar wordt er gewerkt op zaterdag 25 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Het startpunt is de laatste parkeerplaats aan het einde van de Brandtorenweg in Rheden (P Brandtoren).

 • Uitkomsten enquête Integraal Veiligheidsbeleid

  01 februari 2023

  Benieuwd naar de resultaten van de enquête over het Integraal Veiligheidsbeleid 2023 - 2026 die in november 2022 gehouden werd?

 • Energiecafé voor inwoners van Dieren-West

  31 januari 2023

  Komt u ook naar het energiecafé op donderdagavond 16 februari aanstaande? In het energiecafé bespreken we de stand van zaken rondom het wijkplan voor een duurzame en aardgasvrije wijk Dieren-West.

 • Tegoedbon voor verouderde witgoedapparatuur voor mensen met een laag inkomen

  31 januari 2023

  Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u misschien eenmalig een tegoedbon ter waarde van 650 euro krijgen via de energiecoache om verouderde witgoedapparatuur, zoals een koelkast of vriezer, in te ruilen voor een energiezuinig exemplaar. De zogenoemde 'witgoedregeling' is een tijdelijke uitbreiding van de werkzaamheden van de energiecoaches.

 • Fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden”

  13 januari 2023

  Van welke plek in de gemeente Rheden gaat jouw hart sneller kloppen? Doe mee met de fotowedstrijd “Een beetje verliefd op Rheden” en stuur de foto van jouw mooiste plekje vóór 1 maart naar verliefd@rheden.nl.

 • Voormalig hotel De Roskam in Rheden tijdelijke opvanglocatie voor Oekraïners

  16 januari 2023

  Eind vorig jaar hebben we een overeenstemming bereikt met de eigenaren van voormalig hotel De Roskam aan de Arnhemsestraatweg 62 in Rheden om deze locatie te gebruiken als opvangplek voor Oekraïners.

 • Enquête motivatie om beter afval te scheiden

  16 januari 2023

  Hoe goed scheidt u uw afval? Wat vindt u van de afvalinzameling? Kan het nog beter? Vul de enquête in en laat van u horen. Met de uitkomsten van deze enquête krijgen wij een goed beeld van de huidige situatie en de mogelijkheden tot verbetering.