• Sneeuw: Wijzigingen afvalinzameling Velp 12 december 2017

Vanwege de weersomstandigheden zijn er wijzigingen in de afvalinzameling in Velp.

• Gladheidbestrijding 08 december 2017

In de periode november tot april staan we 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om onze wegen veilig en begaanbaar te houden.

• Op weg naar de nieuwe burgemeester 05 december 2017

Zowel de gemeenteraad als het college van b&w zijn blij dat de heer Carol van Eert bij Koninklijk Besluit met ingang van 11 januari 2018 is benoemd tot nieuwe burgemeester van Rheden. Dit betekent dat de Minister de aanbeveling van de raad en het advies van de commissaris van de Koning heeft overgenomen.

• Collectieve aanvullende zorgverzekering

We vinden het belangrijk dat iedere inwoner goed verzekerd is tegen zorgkosten. Maar het kan zijn dat u een aanvullende zorgverzekering lastig kunt betalen. Dan kunnen we u helpen met de collectieve aanvullende zorgverzekering.

• Begroting 2018 online 14 november 2017

De volledige begroting van 2018 en de meerjarenraming is online te bekijken. Voor iedereen die alleen behoefte heeft aan globale informatie is er het "huishoudboekje in één oogopslag".