Nieuws RSS icoon

• Alles over het coronavirus

De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

• Geef uw mening over gezonder leven in Rheden en Rozendaal

16 april 2021

Een gezonder Rheden en Rozendaal, dát is wat we willen bereiken samen met u. Ongeacht uw leeftijd, inkomen of achtergrond. Of u werknemer, ondernemer of werkloos bent, puber of gepensioneerd, alleenstaand of met een gezin. Nog steeds zijn alcohol, roken en overgewicht 3 grote veroorzakers van veel ziekten. En ook leefstijl, mentale gezondheid en bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden spelen mee. Daarom werken we in onze gemeenten samen aan een gezonde, actieve en sportieve toekomst voor ons allemaal.

• Wekelijkse markt Velp blijft op de huidige plek

08 april 2021

Winkelen in het centrum van Velp kan aantrekkelijker worden. Een markt die goed functioneert en waar mensen graag naartoe gaan, draagt daar aan bij. Daarom is er een onderzoek gehouden naar wat de beste plek zou zijn voor de wekelijkse warenmarkt. Hieruit blijkt dat de huidige locatie Den Heuvel de meest logische plek is. Zeker omdat er mogelijkheden zijn om deze locatie te verbeteren.

• Adoptie van gemeentegrond

08 april 2021
  • Inzameling oud papier tijdens de coronacrisis

19 april 2021

Door de coronamaatregelen wordt het oud papier opgehaald door Suez. De ophaaldagen en routes zijn tijdelijk anders dan op de papieren afvalkalender staat. De inzameling is op maandag en woensdag, met uitzondering van enkele feestdagen.

• Onze locaties en dienstverlening tijdens Corona

13 april 2021

Lees alles over de aanpassingen in onze gemeentelijke dienstverlening tijdens de coronatijd.