• Sluiting rond Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei zijn het gemeentehuis in De Steeg en de servicecentra in Dieren en Velp gesloten.

• Inwonerspanel geeft ruim voldoende voor dienstverlening 11 mei 2017

In januari en februari hebben we een onderzoek gedaan via het inwonerspanel Rheden Spreekt. Dit keer gingen de vragen over onze dienstverlening. Het inwonerspanel geeft gemiddeld een 7,5.

• Op weg naar de nieuwe burgemeester 09 mei 2017

De gemeenteraad vraagt inwoners mee te denken over de profielschets van de nieuwe burgemeester van Rheden. Laat via de enquête weten wat u belangrijk vindt voor de nieuwe burgemeester.

• Groot onderhoud riool 02 mei 2017

Van 1 mei tot uiterlijk 13 juli wordt in een groot aantal straten de rioolbuizen geïnspecteerd en gereinigd. Groot onderhoud dus! Dit kan lichte overlast veroorzaken.

• 7 inwoners ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Op 26 april, de dag van de lintjesregen, hebben 7 inwoners een lintje ontvangen uit handen van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. 6 van hen werden onderscheidden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau en 1 als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.