Uittreksels, aktes, bewijzen

U vraagt het uittreksel burgerlijke stand en het uittreksel basisregistratie personen (BRP) makkelijk online aan. U ontvangt het uittreksel binnen 5 dagen per post.

Uittreksel persoonsgegevens (BRP)

Een uittreksel uit de basisregistratie persoonsgegevens (BRP) is een bewijs dat u in de gemeente Rheden woont. Op het uittreksel staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Het uittreksel kost € 12,75. 

Aanvragen uittreksel BRP

Uittreksel Burgerlijke Stand

Het uittreksel burgerlijke stand geeft informatie over iemands geboorte, huwelijk of partnerschap, echtscheiding of overlijden. U vraagt dit uittreksel aan bij de gemeente waar dit is gebeurd. Het uittreksel kost € 15,70.

Aanvragen uittreksel burgerlijke stand

Uittreksel aanvragen door advocaat of notaris

Heeft u als advocaat of notaris een uittreksel BRP of uittreksel Burgerlijke Stand nodig? Dan kunt u deze het makkelijkste online aanvragen. U kunt van meerdere personen tegelijk gegevens opvragen. Wij streven ernaar het document binnen 5 werkdagen te verzenden.

Aanvragen uittreksel BRP voor advocaten en notarissen

Aanvragen uittreksel burgerlijke stand voor advocaten en notarissen

Kan ik voor iemand anders het uittreksel aanvragen?

Het is ook mogelijk om voor een partner/ kind of ouder een uittreksel burgerlijke stand aan te vragen. Bij de aanvraag voor de partner / ouder of meerderjarig kind moet wel een machtiging worden geüpload. De machtiging moet een handtekening en kopie legitimatiebewijs van betrokkene hebben. 

Kan ik een internationaal uittreksel aanvragen?

Van zowel een uittreksel persoonsgegevens als een uittreksel burgelijkse stand, kunnen wij voor u een internationale versie maken. U kunt in het online formulier aangeven dat u een internationale variant wilt ontvangen. De internationale variant is meertalig, waaronder Engels en Duits.

Het lukt me niet om het uittreksel online aan te vragen, wat kan ik doen?

Maak een afspraak voor een aanvraag aan de balie. U ontvangt het uittreksel dan direct.

Maak een afspraak