Persoonlijk Plan Sociaal Domein

Voor verlenging van WMO indicaties proberen wij iedereen voor het einde van de lopende indicatie te bellen en in te plannen voor een nieuw keukentafelgesprek. U hoeft hiervoor zelf geen verlenging aan te vragen bij ons. Voor jeugdhulp dient u nog wel het Persoonlijk Plan in te vullen, zowel bij verlenging als voor een nieuwe aanvraag.

Wij gaan er vanuit dat u als inwoner eerst zelf uw hulp en ondersteuning probeert te organiseren. In sommige gevallen is dat niet mogelijk en heeft u (tijdelijk) extra ondersteuning nodig.

U heeft dan meestal met uw familie of directe omgeving de situatie al besproken. En misschien heeft u een passende oplossing op het oog. Met het Persoonlijk Plan (Word, 32 kB) dient u uw vraag én oplossing bij ons in.

Het ingevulde plan stuurt u met de Melding Sociaal Domein (online formulier), of per post naar:

Gemeente Rheden
t.a.v. Sociaal Meldpunt
Postbus 9110
6994 ZJ  De Steeg
 

Een consulent leest uw Persoonlijk Plan en neemt hierover contact met u op. Samen met de consulent bespreekt u of het uitvoerbaar is.

Aanvraag begeleiding door zorgaanbieders

Bent u zorgaanbieder of hulpverlener en heeft u een cliënt in onze gemeente? Maak dan voor de aanvraag van zorg of herindicatie gebruik van het Integraal Plan (Word, 39 kB).